• Κατερίνα Παπασταματίου

Έδωσε «φως» στο Κλειστό Γήπεδο των ΛΦΜ ΑΧΑΡΝΗΣ ο Αθανάσιος Μαρτίνος!Ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε εδώ και χρόνια τους αθλητές του Συλλόγου ΛΦΜ ΑΧΑΡΝΗΣ ήταν η έλλειψη επαρκούς φωτισμού εντός και εκτός του 1ουΚλειστού Γυμναστηρίου Αχαρνών. Το τελευταίο χρόνο που διετέλεσα Πρόεδρος της ΛΦΜ ΑΧΑΡΝΗΣ όχι μόνο εντόπισα αλλά πάλεψα να δώσω μία λύση καθώς εκτός από τα προβλήματα κατά την διάρκεια των αγώνων δεν ήταν λίγες οι φορές που αντιμετωπίσαμε ακόμη και πρόκληση πυρκαγιών λόγω της παλαιότητας των φωτιστικών σωμάτων. Δυστυχώς ο Δήμος Αχαρνών (στον οποίο ιδιοκτησιακά ανήκει το Κλειστό) δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αντικαταστήσει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ούτε όμως και τους λαμπτήρες.

Με πρωτοβουλία μου, για άλλη μία φορά αναγκάστηκα να ζητήσω την συνδρομή ενός καλού φίλου τόσο δικού μου, όσο όμως και του Συλλόγου, του Εφοπλιστή κ. Αθανάσιου Μαρτίνου. Ο κ. Μαρτίνος και η ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ όχι μόνο ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μου για βοήθεια, αλλά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πραγματοποίησαν μελέτη και τοποθέτησαν υπερσύγχρονο ηλεκτροφωτισμό τύπου led εντός του Γυμναστήριου. Όμως, η ευαισθησία του κ. Μαρτίνου δεν έμεινε μόνο εκεί! Με πρωτοβουλία του φώτισε κυριολεκτικά το γυμναστήριο και εξωτερικά προστατεύοντας μας με αυτόν τον τρόπο από βανδαλιστές και επίδοξους ληστές. Να θυμίσω πως κατά το παρελθόν είχαμε πέσει θύματα βανδαλισμών και κλοπών.

Τα λόγια είναι λίγα για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μας για την προσφορά του κ. Μαρτίνου και της ΑΙΓΕΑΣ στην ΛΦΜ ΑΧΑΡΝΗΣ. Προσωπικά θα ήθελα να του εκφράσω ένα δημόσιο ευχαριστώ που στηρίζει με κάθε τρόπο όποτε του ζητηθεί την οικογένεια της ΛΦΜ ΑΧΑΡΝΗΣ!

Με εκτίμηση

Κλήμης Α. Κολιός  
489 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif