• Κατερίνα Παπασταματίου

Έκτακτη σύσκεψη Δημάρχου Αχαρνών Αντιδημάρχων με αφορμή την δολοφονική επίθεση


Έκτακτη σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής του Δήμου Αχαρνών συγκάλεσε αργά το απόγευμα της Τρίτης 11/2 ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός.

Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, είναι να λυθεί ολοκληρωτικά το πρόβλημα της παραβατικότητας στην πόλη και οι προτάσεις είναι συγκεκριμένες και μετρήσιμες. Ταυτόχρονα, τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Δήμαρχος με τον καθένα επικεφαλής παράταξης ξεχωριστά, με σκοπό να συναντηθούν άμεσα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο στόχος είναι κοινός για όλους και τα αποτελέσματα πρέπει να φανούν στην πόλη. Οι δημότες των Αχαρνών πρέπει να νιώθουν ασφαλείς μέσα κι έξω από τα σπίτια τους.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός: «Δε θα σταματήσουμε την προσπάθεια που κάνουμε, μέχρι και ο τελευταίος δημότης της πόλης, να νιώσει ασφαλής. Σε αυτήν την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς. Ενιαίο το Δημοτικό Συμβούλιο θα πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Χαίρομαι που βρίσκω ανταπόκριση και από τις υπόλοιπες παρατάξεις, γιατί παρόλο που δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου η Αστυνόμευση της πόλης, πρέπει να πιέσουμε για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».
754 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif