• Κατερίνα Παπασταματίου

Ένοπλοι λήστεψαν καταστήματα γεμάτα κόσμο μέσα σε 15 λεπτά στο Μενίδι


Δύο ληστείες μέσα σε διάστημα 15 λεπτών σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Μενίδι. Δύο άτομα με σκουρόχρωμα ρούχα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, πάρκαραν έξω από σούπερ μάρκετ στις 19:30 στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, αποβιβάστηκαν και εισέβαλαν στο κατάστημα, παρουσία πελατών και υπαλλήλων. Στο Μενίδι ο ένας από τους δράστες με προτεταμένο ένα πιστόλι και ο άλλος κρατώντας ένα κατσαβίδι απείλησαν πολίτες και υπαλλήλους και άρπαξαν από τέσσερα ταμεία συνολικά 900 ευρώ.

Στη συνέχεια, βγήκαν έξω επιβιβάστηκαν στη μηχανή τους και μετέβησαν σε φαρμακείο, που βρίσκεται σε απόσταση ενάμιση χιλιομέτρου από το σούπερ μάρκετ στην οδό Αγίου Διονυσίου. Ο ένας από τους δύο κατέβηκε από τη μοτοσικλέτα, εισέβαλε στο φαρμακείο με προτεταμένο το όπλο και αφού απείλησε, μπροστά στα μάτια των τρομοκρατημένων πελατών, τον υπάλληλο, αφαίρεσε 1.500 ευρώ. Κατόπιν, βγήκε έξω και εξαφανίστηκε με το συνεργό του που τον περίμενε στη μηχανή.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την έρευνα εκτιμούν ότι οι δύο ληστείες έγιναν από τους ίδιους ληστές, οι οποίοι χτύπησαν δύο φορές μέσα σε διάστημα 15 λεπτών. Και οι δύο επιθέσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας,ενώ οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να ταυτοποιήσουν δαχτυλικά αποτυπώματα.

949 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif