• Κατερίνα Παπασταματίου

ΑΙΣΧΟΣ! Βανδαλισμοί στα έργα των παιδιών του Ολυμπιακού Χωριού


Με θλίψη αλλά κυρίως οργή μας γέμισε η ανακοίνωση που εξέδωσε η νέα γενιά του Ολυμπιακού Χωριού όπου μας πληροφορεί πως όσα με κόπο έφτιαξαν στο Αδριάνέξι κάποιοι αδίστακτοι τα κατέστρεψαν. Οι βανδαλισμοί έγιναν τα ξημερώματα όμως το μόνο που μας ενθαρρύνει είναι το γεγονός πως η νέοι της περιοχής μας δεν θα το βάλουν κάτω. Θα συνεχίσουν να δημιουργούν και να προσφέρουν! Ελπίζουμε οι δράστες να βρεθούν άμεσα. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η σημερινή μέρα, μας επιφύλασσε μια άσχημη έκπληξη, πληροφορηθήκαμε νωρίς το πρωί πως τα ξημερώματα της Τετάρτης έλαβαν χώρα βανδαλισμοί στην πλατεία του Αδριάνειου Υδραγωγείου, όπου τόσο εμείς όσο και πολίτες του Ολυμπιακού Χωριού έχουμε υιοθετήσει και είχαμε καταφέρει να φτιαχτούν τα παγκάκια, να μπουν τραπέζια αλλά και να τοποθετηθεί η ελληνική πατέντα του no kaka.


Όταν φτάσαμε στο σημείο συντετριμμένοι γίναμε θεατές της καταστροφής που υπέστη ο χώρος που έχει αγαπηθεί από πολλούς κατοίκους όλου του Ολυμπιακού Χωριού.


Η ομάδα μας κινεί ήδη όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να βρεθούν οι ένοχοι.


Ήδη οι διαδικασίες αποκατάστασης έχουν ξεκινήσει και ευελπιστούμε μέσα στη βδομάδα να έχουν αποπερατωθεί.


Κοιτάμε το γεγονός ως μεμονωμένο, αλλά είμαστε ιδιαιτέρως σκεπτικοί για το τι μπορεί να πυροδότησε όλο αυτό το μένος.


Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε τους δύο αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν στη κλήση μας, ήρθαν στο σημείο έγκαιρα και μας κατατόπισαν ως προς τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουμε.


Συνεχίζουμε δυναμικά.

Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της Νέας Γενιάς Ολυμπιακού Χωριού.77 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif