• Κατερίνα Παπασταματίου

Απάντηση Δήμου Αχαρνών στην Περιφερειακή Σύμβουλο, Ευρώπη ΚοσμίδηΠριν αναπαράγουμε το δελτίο τύπου - απάντηση του Δημου Αχαρνών στην Περιφερειακή Σύμβουλο Ευρώπη Κοσμίδη θα θέλαμε να επισημάνουμε λιτά μόνο δυο πράγματα: Με την αξιοπιστία ενός Μέσου ενημέρωσης για το οποίο εργάζονται άνθρωποι δεν θα επιτρέψουμε να παίξει ΚΑΝΕΝΑΣ! Το αν η PARNES NEWS είναι “fake news» το ξέρει πολύ καλά ο κόσμος που μας ακολουθεί πιστά από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα!

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας... Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

«Θα θέλαμε να κάνουμε μια διόρθωση στο Δελτίο Τύπου για το αντιπλημμυρικό έργο της Καναπίτσας. Το έργο αυτό ξεκίνησε να σχεδιάζεται μετά από την επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αυγερινού Αθανάσιου τον περασμένο Οκτώβριο στον Δήμο. Τότε , που η κυρία ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΕΥΡΩΠΗ ήταν άφαντη στον Δήμο (πριν ένα μήνα πρωτοεμφανίστηκε η κυρία, προφανώς γιατί μυρίστηκε ότι θα γίνει έργο στο Δήμο και ήρθε να το καπηλευτεί).


Τότε λοιπόν πήγα ο ίδιος εκεί τον Αντιπεριφερειάρχη για να διαπιστώσει ποσό επικίνδυνο ήταν το συγκεκριμένο σημείο. Αυτό ήταν μια πρόταση του κ. Κατσιγιάννη Αθανασίου με σκοπό να ενταχθεί στην εργολαβία της περιφέρειας για έκτακτη επισκευή των πρανών των Ρεμάτων. Ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης και πράγματι το έργο εντάχθηκε και έτσι την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε.

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση του τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αυγερινό και βεβαίως τον συντοπίτη μας περιφερειακό σύμβουλο εντεταλμένο για αντιπλημμυρικά έργα κ. Κατσιγιάννη ο οποίος οφείλω να ομολογήσω ότι ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα όλο το προηγούμενο διάστημα και κίνησε όλες τις διαδικασίες για να μπει ο εργολάβος και επειδή είναι σεμνός δεν ζήτησε ούτε επιδίωξε δημοσιότητα.


Επίσης να ευχαριστήσω την κ. ΚΟΣΜΙΔΟΥ για την ανυπαρξία της τόσους μήνες και για την επισήμανση που μας έκανε δημόσια για να διορθώσουμε το δελτίο τύπου και να ευχαριστήσουμε αυτούς που πραγματικά δούλεψαν, ασχολήθηκαν και ενδιαφέρθηκαν για το έργο.

758 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif