• Κατερίνα Παπασταματίου

Αργυρό Βραβείο για τα Φροντιστήρια ΧΡΟΝΟΣ στο θεσμό των Education Leaders Awards 2020!


Έχουμε συνηθίσει στα ειδησεογραφικά sites να αναπαράγουμε ό,τι αρνητικό υπάρχει για την πόλη μας. Από την αρχή της δημιουργίας του PARNES NEWS όμως σας ξεκαθαρίσαμε πως αντλούμε δύναμη κυρίως από τα θετικά αυτής της πόλης και κυρίως από τους ανθρώπους της! Τα Φροντιστήρια ΧΡΟΝΟΣ μας έχουν συνηθίσει σε επιτυχίες εισακτέων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Αυτή την φορά όμως η κατάκτηση ενός βραβείου ανάμεσα σε δεκάδες εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας από έναν όμιλο Φροντιστηρίων που έχει την έδρα τους στις Αχαρνές μας γεμίζει περηφάνια! Είναι ένα δείγμα του πως οι ίδιοι οι κάτοικοι αυτής της πόλης μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της!

Η σπουδαία διάκριση του Φροντιστηρίου ΧΡΟΝΟΣ, είναι το Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία «Ανθρώπινο Δυναμικό» μεταξύ υποψηφιοτήτων από δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα κάθε βαθμίδας απ΄ όλη την Ελλάδα.

Οπως αναφέρει η «ψυχή» του ΧΡΟΝΟΥ ο κ. Νίκος Ντέλλας:

«Η κριτική επιτροπή του θεσμού «Education Leaders Awards», με Πρόεδρο την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και 36 μέλη - εκπαιδευτικοί, εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες απ’ όλο το φάσμα της εκπαίδευσης, αξιολόγησε και τίμησε την πολυετή προσέγγισή μας, μέσα από την οποία οι κοινές μας αξίες, το πάθος μας για την εκπαίδευση, η αγάπη για την καινοτομία και την εξέλιξη έχουν καταφέρει να ενώσουν ένα σύνολο διαφορετικών προσωπικοτήτων σε μια δεμένη, δυναμική και συνεχώς εξελισσόμενη ομάδα.


Οι εργαζόμενοι ήταν και είναι πάντα ο σημαντικότερος κρίκος για την φήμη και την επιτυχία των Φροντιστηρίων ΧΡΟΝΟΣ. Είμαστε πάντα ευγνώμονες για την ομάδα συνεργατών μας, η οποία στελεχώνεται από ανθρώπους που εμπνέουν, που μεταδίδουν την γνώση με ενθουσιασμό και που προσπαθούν για το καλό όλων των παιδιών. Άνθρωποι, που ακόμα και σε δύσκολες εποχές, όπως εκείνης του lockdown και της πανδημίας, φρόντισαν με κάθε τρόπο τα παιδιά μας να μαθαίνουν, να είναι σε εγρήγορση, να βρίσκονται σε επικοινωνία. Άνθρωποι που αξίζουν τον σεβασμό μας, το χειροκρότημά μας, αλλά και την προσοχή μας.


Στα Φροντιστήρια ΧΡΟΝΟΣ οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται διαρκώς στο κέντρο της φροντίδας μας. Όπως σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε μαθητή, σεβόμαστε και τις ανάγκες κάθε εργαζόμενου. Αγαπάμε την διαφορετικότητά του, δίνουμε ευκαιρίες για την εξέλιξή του, αναγνωρίζουμε την προσπάθειά του. Και πάνω απ’ όλα αισθανόμαστε ότι όλοι είμαστε μέλη μιας μεγάλης οικογένειας.


Η πολύ σημαντική διάκριση του Φροντιστηρίου μας, μας κάνει όλους περήφανους και μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας για την εκπαιδευτική και προσωπική εξέλιξη όλων των μαθητών μας.


https://www.chronos.edu.gr/archives/10020

29 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif