• Κατερίνα Παπασταματίου

Αρχισε η κατ΄οίκον διανομή προϊόντων από το Δήμο σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ


Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες για όλους όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε κ τις οικογένειες εκείνες που εκτός από την καραντινα έχουν να αντιμετωπίσουν και την οικονομική δυσχέρεια. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Αχαρνων μοίρασε «πόρτα-πόρτα» τροφιμα σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου:

O  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ευστάθιος Τοπαλίδης και  το τμήμα  Κοινωνικής  Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής  Πολιτικής με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μέριμνα για την προστασία της υγείας των δημοτών και των εργαζομένων και τη συνεπή τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και ευαισθησία για την υποστήριξη αδύναμων οικονομικά δημοτών, οργάνωσε την κατ' οίκον διανομή προϊόντων, στους 1.800 περίπου δικαιούχους του ΤΕΒΑ. Η διαδικασία της διανομής ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης, 8 Απριλίου 2020.Προκειμένου, αφ' ενός η διανομή να ολοκληρωθεί στον συντομότερο δυνατό χρόνο και να εξυπηρετηθούν όλοι οι δικαιούχοι και αφ' ετέρου να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος έκθεσης στο εξωτερικό περιβάλλον υπαλλήλων και δικαιούχων, αυτοί καλούνται να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Για τον σκοπό αυτό, έχουν ενημερωθεί για την παραλαβή με μήνυμα. Η πιστοποίηση γίνεται με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και της Αστυνομικής ταυτότητας.

Να σημειωθεί ότι το εγχείρημα, πέραν των δυσκολιών που συνεπάγονται οι περιορισμοί λόγω των δεδομένων συνθηκών και ο μειωμένος αριθμός διαθέσιμου προσωπικού, απαιτεί επιπροσθέτως από την πλευρά των υπευθύνων του Δήμου και την επίλυση ζητημάτων, όπως η συσκευασία, οι ανάγκες φόρτωσης και διανομής, η ειδοποίηση των δικαιούχων, με την ταυτόχρονη φροντίδα ευλαβικής τήρησης των κανόνων υγιεινής και των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Με την υλοποίηση της δράσης αυτής, αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο η μέριμνα της δημοτικής αρχής και των εργαζομένων του Δήμου Αχαρνών για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, στις δεδομένες δύσκολες συνθήκες.

83 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif