• Κατερίνα Παπασταματίου

Βαρύ πένθος για τον Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό-Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του Γιάννης


Με βαρύ πένθος τυλίχτηκε λίγες μέρες πριν την μεγαλύτερη γιορτή της χαράς, τα Χριστούγεννα, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας του Γιάννης. Ο Γιάννης Βρεττός εκτός φυσικά από πατέρας του Δημάρχου, ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός συνδημότης γι’ αυτό η είδηση του θανάτου του σήμερα προκάλεσε έκπληξη και θλίψη τόσο στην οικογένεια του όσο και στους φίλους του.

Ο Γιάννης Βρεττός πάλεψε σκληρά να κρατηθεί στην ζωή όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Στάθηκε βράχος στην οικογένεια του, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγος και τα παιδιά του, ενώ είχε ιδιαίτερη αδυναμία και στα εγγόνια του.

Το τελευταίο αντίο θα πουν στον Γιάννη Βρεττό αύριο Δευτέρα στις 15:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Αχαρνές, τόπο που γεννήθηκε, έζησε και αγάπησε. Όπως είναι αναμενόμενο θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός τον πατέρα του:

«Δεν έφυγες!

Και δεν θα φύγεις ποτέ γιατί είσαι βαθιά μέσα στην καρδιά μας. Θα σε έχουμε πάντα στη σκέψη μας οδηγό στα βήματά μας.

Ήσουν πάντα εκεί, σε κάθε μεγάλη απόφαση, σε κάθε στιγμή της ζωής μας. Σε θαύμαζα για όσα πέτυχες, για τη δύναμή σου, για τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκες και μόχθησες για την οικογένειά μας.

Πάντα θα είμαι περήφανος για σένα, πάντα θα είμαι ευγνώμων για όσα απλόχερα μας έδωσες. Πάντα η σκέψη μου θα γυρίζει σε εσένα σε κάθε δύσκολη αλλά και σε κάθε χαρούμενη στιγμή.

Ο,τι κι αν γράψω δεν θα είναι αρκετό για να περιγράψω το μεγαλείο της καρδιάς σου. Κρατώ τα περισσότερα, μαζί με πολλές ιστορίες που θα έχω να διηγηθώ για σένα, στα εγγόνια σου.

Σ’ ευχαριστώ για όλα.

Πατέρα, καλό ταξίδι, καλό παράδεισο…

2.338 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif