• Κατερίνα Παπασταματίου

Γίνε κι εσύ Εθελοντής Πυρασφάλειας Θρακομακεδόνων


Για 3η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζονται οι πυροφυλάξεις στην ταράτσα του Αρχελάου Θεάτρου και σας καλούν να γίνετε μέλη της ομάδας.


Οι βάρδιες είναι δίωρες από τις 16:00 έως τις 22:00, επανδρώνονται από δύο εθελοντές σε κατηγορία επικινδυνότητας 3 και άνω. Ενώ τις ημέρες που η κατηγορία επικινδυνότητας είναι 4 ή 5 ξεκινούν την πυροφύλαξη από τις 12:00 το μεσημέρι.


Η συμμετοχή σας είναι σημαντική και μπορεί να κάνει τη διαφορά.


Στην περσινή αντιπυρική περίοδο συμμετείχαν περίπου 40 εθελοντές (κάτοικοι Θρακομακεδόνων) και πραγματοποίσαν συνολικά 450 βάρδιες.


»Τη φετινή χρονιά συνεχίζουμε τη στενή συνεργασία με τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό και την Πολιτική Προστασία του δήμου Αχαρνών, διατηρούμε την άδεια χρήσης των συχνοτήτων και την απ’ ευθείας επικοινωνία με το συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για αναγγελίες συμβάντων. Παράλληλα, θα προχωρήσουμε σε περιπολίες τις ημέρες που κρίνεται απαραίτητο και θα μας ζητηθεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.


Διαθέτοντας ο καθένας από εμάς λίγες ώρες από τον προσωπικό του χρόνο προσφέρει σημαντικό έργο στην Πόλη μας, η οποία τους καλοκαιρινούς μήνες μας έχει ιδιαίτερη ανάγκη.


Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει και έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, μπορεί να επικοινωνήσει με τους Νικόλαο Ματθαίου τηλ 6944 328012 και Νέλλη Βασιλοπούλου Nelli Vasilopoulou τηλ. 6940 688142« αναφέρουν οι Εθελοντές στην ανακοίνωση τους.

61 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif