• Κατερίνα Παπασταματίου

Γιάννης Νίκας: Καταλαβαίνω πως είναι να μην βλέπεις τους καρπούς της δουλειάς σου, όμως συνεχίζουμε


Στεναχωρημένος, που όλα όσα διοργάνωσε μαζί με τους συνεργάτες του για την Αποκριά και τα Κούλουμα για πρώτη φορά στις Αχαρνές, αλλά όχι απογοητευμένος δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας. Με ένα σύντομο κείμενο κ Γιαννης Νίκας μίλησε πρώτη φορά μετά την ακύρωση του Καρναβαλιού για λόγους προληπτικούς με αφορμή τα κρούσματα κορωνοιου.

«Για σήμερα Κυριακή και για αύριο Καθαρή Δευτέρα, είχαμε σχεδιάσει πολύ όμορφα πράγματα. Για πρώτη φορά στην πόλη μας, η χαρά και η διασκέδαση θα πήγαινε χερι-χερι με την παράδοση. Δυστυχώς και για λόγους ανεξάρτητους από την δική μας θέληση, μια αναβολή ήρθε από "ψηλά" και δεν μπορούσαμε πάρα να την εφαρμόσουμε. Πιθανόν να είναι σωστό το μέτρο και σε κάθε περίπτωση το ακολουθήσαμε. Θα ήμουν άδικος όμως να μην ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τους φίλους και όλους όσοι βοήθησαν και δούλεψαν όλη αυτή την περιοδο. Καταλαβαίνω πως είναι να μην βλέπεις τελικά τους καρπούς της δουλειάς σου και λυπάμαι, για όλες αυτές τις ώρες που ξοδεύτηκαν με αγάπη για αυτό που δημιουργουσαμε σιγα-σιγα. Συνεχίζουμε όμως και να είσαστε σίγουροι για τα επόμενα όμορφα που θα έρθουν. Καλή Σαρακοστή σε όλους σας.»

Η αλήθεια είναι πως εκδηλώσεις τέτοιου μεγέθους είχαν καιρό να διοργανωθούν και ο κόσμος είχε ανάγκη από εκδηλώσεις χαράς και κεφιού. Όμως με άτομα όπως ο Γιαννης Νίκας με τόση όρεξη για προσφορά είμαστε βέβαιοι πως οι εκδηλώσεις δεν θα τελειώσουν αρκεί πάνω απ’ όλα να είμαστε όλοι υγιείς.

101 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif