• Κατερίνα Παπασταματίου

Γιώργος Πετάκος: Ένας διαφορετικός Αντιδήμαρχος


Συνηθίζουμε μετά τις εκλογές όλοι οι δημότες είτε ψηφίσαμε είτε όχι την εκλεγμένη παράταξη να κρίνουμε αυστηρά την Διοίκηση του εκάστοτε δήμου. Λίγες είναι οι φορές που δημοσιοποιούνται θετικές ειδήσεις όχι μόνο γιατί οι δημοσιογράφοι δεν τις βρίσκουν αλλά κυρίως γιατί οι δημότες δεν τις αναγνωρίζουν. Το PARNES NEWS ακολουθεί μια άλλη φιλοσοφία, θελουμε να αναδεικνύουμε πρόσωπα, φορείς, συλλόγους που κάνουν την... διαφορά ή έστω κάνουν κάτι όμορφο για την πόλη, για την κοινωνία ακόμη κι αν αυτό για κάποιους θεωρείται δεδομένο.

Στα πλαίσια θρησκευτικού ρεπορτάζ συναντήσαμε εντελώς τυχαία, και το επισημαίνω αυτό, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Στόλου κ Γιώργο Πετάκο στην Ιερά Μονή Αγ. Παρασκευής. Μέχρι εδώ όλα συνηθισμένα. Θεωρήσαμε πως απλά κάνει μια αυτοψία των εργασιών. Τελικά καταλάβαμε πως ο Αντιδήμαρχος με έναν μόνο υπάλληλο του Δήμου, είχε «σηκώσει μανίκια» και βοηθούσε στην απολύμανση του περιβάλλοντος χώρου της Μονής! Ο Γιώργος Πετάκος δεν είναι αυτό που λέμε ο «συνηθισμένος» γραφειοκράτης Αντιδήμαρχος. Είναι κυριολεκτικά ένα παιδί βγαλμένα από τα σπλάχνα του λαού, εργατικός αλλά κυρίως φιλότιμος.

Αξίζει όχι μόνο την προσοχή μας αλλά και ένα μπράβο για όλα όσα κάνει.

Για να προλάβω τους κακοπροαίρετους, όχι δεν είναι δουλειά του Αντιδημάρχου Καθαριότητας να πιάνει σκούπες και φαράσια! Όμως η πράξη του αυτή και δίχως τυμπανοκρουσίες, αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται κουστούμια για να πάει αυτός ο τόπος μπροστά αλλά φιλότιμο!

Καλές γιορτές και κυρίως υγεία σε όλους.


Της Κατερίνας Παπασταματίου

252 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif