• Κατερίνα Παπασταματίου

Γλέντησαν με την ψυχή τους τα μέλη των ΚΑΠΗ ΑχαρνώνΜία μεγάλη παρέα έγιναν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών, με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας τους. Χορός, τραγούδι και γλέντι που διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ ήταν τα χαρακτηριστικά μίας εκδήλωσης που σίγουρα δεν θύμιζε σε τίποτα την έννοια «Τρίτη ηλικία», αντιθέτως τα μέλη των ΚΑΠΗ απέδειξαν και με το παραπάνω πως διαθέτουν όρεξη για ζωή, τσαγανό για να μην το βάζουν κάτω στα δύσκολα και κυρίως αισιοδοξία. Η Πρόεδρος της ΔΗΦΑ κ. Αγγελική Ζαχαριάδη συνάντησε για πρώτη φορά επίσημα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της τα μέλη των ΚΑΠΗ και με ιδιαίτερη συγκίνηση δεσμεύτηκε πως από την θέση που της εμπιστεύτηκε ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός, θα κάνει τα πάντα ώστε κάθε μέρα στα ΚΑΠΗ να είναι και μία μικρή γιορτή! Όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτό, γνωρίζοντας πως οι ηλικιωμένοι μας ταλαιπωρούνταν με τις συνταγογραφήσεις φαρμάκων, αλλά και τις επισκέψεις στους γιατρούς, η Πρόεδρος επεσήμανε πως κάθε ΚΑΠΗ θα αποκτήσει ότι χρειάζεται ώστε κανένας ηλικιωμένος να μην στερείτε των ιατρικών υπηρεσιών.

«Μας μεγαλώσατε, μας φροντίσατε, πολλοί από εσάς λόγω της οικονομικής κρίσης συνεχίζεται να στηρίζεται οικονομικά ακόμη τα παιδιά και τα εγγόνια σας, γι’ αυτούς και πολλούς ακόμη λόγους είμαι υπερήφανη που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Αλλά ταυτόχρονα και χαρούμενη γιατί στόχος της δημοτικής αρχής είναι να ελαφρύνουμε λίγο τις πλάτες σας από τα προβλήματα και να γίνει η ΔΗΦΑ σαν την στοργική αγκαλιά που κάνετε στα παιδιά σας!» δήλωσε η Πρόεδρος κ. Ζαχαριάδη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κκ. Μιχάλης Βρεττός, Γιώργος Πετάκος, Λουίζα Κοσμίδου, Άγγελος Αραμπατζής, η Πρόεδρος ΑΡΩΓΗΣ Μαρία Μπούκη, ο Πρόεδρος ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας, ο Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχ. Επιτροπής Ιωάννης Μίχας, ο Αντιπρόεδρος ΔΗΦΑ κ. Πολύκαρπος Παπαδόπουλος, ο Ειδικός σύμβουλος Δημάρχου Ιωάννης Κατσανδρής, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μιχάλης Χριστοφορίιδης και η Προϊστάμενη Παιδικών Σταθμών – Αθλητικών - ΚΑΠΗΣτέργιου Αφροδίτη.
335 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif