• Κατερίνα Παπασταματίου

Δήμος Αχαρνών & Άγγελος Αραμπατζής βραβεύτηκαν από την Πανελλαδική Φιλοζωική Ομοσπονδία

Έγινε ενημέρωση: 4 Σεπ 2020


Στους 7 Δήμους που βραβεύει η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία περιλαμβάνεται ο Δήμος Αχαρνών και ο Αντιδήμαρχος Άγγελος Αραμπατζής.

Η επιλογή της λίστας των Δήμων έγινε σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η ΠΦΠΟ και περιλαμβάνει τους Δήμους Αχαρνών, Αθηναίων, Σαρωνικού, Αλμωπίας, Γαλατσίου, Λάρισας και Αλεξανδρούπολης.

 Πρόκειται για Δήμους που κατά την περίοδο του Covid-19 διέθεσαν τόνους τροφής, τοποθετώντας ταΐστρες και ποτίστρες και συνεργαζόμενοι με τους φιλοζωικούς συλλόγους και τους απλούς πολίτες εθελοντές παρακίνησαν και άλλους Δήμους να προβληματιστούν και να αρχίσουν και αυτοί να βοηθούν τα ζώα και τους εθελοντές. Το βραβείο που εστάλη στους Δήμους είναι σε πάπυρο και φιλοτεχνημένο από τον ζωγράφο Ματθαίο Ιγγλεζάκη.

«Αισθανόμαστε υποχρέωση να βοηθήσουμε τα αδέσποτα ζώα. Είναι ευθύνη όλων μας να δείξουμε τον πολιτισμό μας μέσα από αυτές τις δράσεις. Τα συγχαρητήρια μου στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άγγελο Αραμπατζή και ευελπιστώ να κάνουμε ακόμη περισσότερα για τους τετράποδους φίλους μας» τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

182 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif