• Κατερίνα Παπασταματίου

Δήμος Φυλής και Περιφέρεια προχώρησαν σε γιγάντια επιχείρηση απολύμανσης στα Άνω Λιόσια


Σε σαρωτικές απολυμάνσεις στα Άνω Λιόσια προχώρησαν από κοινού με 7 συνεργεία ο Δήμος Φυλής και η Περιφέρεια Δ. Αττικής

Σε μια πρωτόγνωρα μεγάλη επιχείρηση απολύμανσης στα Άνω Λιόσια, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον covid 19,προχώρησαν σήμερα (19/12/20) από κοινού ο Δήμος Φυλής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής.

Πέντε οχήματα της Περιφέρειας και δύο ειδικά διαμορφωμένα οχήματα του Δήμου Φυλής υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη και του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργου Αντωνόπουλου πραγματοποίησαν σχολαστικούς ψεκασμούς στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη, του Αγίου Γεωργίου και στο κέντρο τηςπόλης.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 09.00 το πρωί από το αμαξοστάσιο των ‘Άνω Λιοσίων παρουσία τηςΕπόπτριας Υγείας του Δήμου Λίας Ζάχου. Τρία οχήματα της Περιφέρειας και ένα του Δήμου σάρωσαν την οδό Κωνσταντινουπόλεως μπροστά από το ΕΠΑΛ ενώ τα άλλα δύο οχήματα τηςΠεριφέρειας και το ένα του Δήμου ξεκίνησαν από τοαμαξοστάσιο και πραγματοποίησαν απολυμάνσεις στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη και ένα τμήμα του Αγίου Γεωργίου.

Τα συνεργεία προχώρησαν σε ψεκασμούς κατάμήκος της Λεωφόρου Φυλής σε στάσεις και τον κορμό των λεωφορείων, το Αστυνομικό τμήμα, τον σταθμό του προαστιακού πλατείες, εξωτερικούςχώρους σπιτιών ,σούπερ μάρκετ, πεζοδρόμια αλλά και το κέντρο των Άνω Λιοσίων στους χώρους που υπάρχει συνάθροιση πολλών ατόμων.

«Από την πρώτη ημέρα του δεύτερου κύματος τηςπανδημίας, σε συνεννόηση με το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, πραγματοποιούμε καθημερινά απολυμάνσεις. Σήμερα είχαμε και την συνδρομή τηςΠεριφέρειας και βγάλαμε στο δρόμο επτά συνεργεία. Την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνουμε αντίστοιχη ευρεία επιχείρηση απολύμανσης στο Ζεφύρι και συνεχίζουμε εντατικά» υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης.

«Με εντολή του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού από την πρώτη στιγμή της πανδημίας στην Κοινωνική Υπηρεσία κάνουμε ότι χρειάζεται και τηρούμε κατά γράμμα όλα τα πρωτόκολλα που θέτει η πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας,ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες της περιοχής. Τιςεπόμενες ημέρες θα προχωρήσουμε και σε νέα rapid test που αυτή τη φορά θα γίνουν ανά συνοικία» επισημαίνει ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.

65 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif