• Κατερίνα Παπασταματίου

Δωρεάν μεταφορά στα Πανεπιστήμια για τους φοιτητές από τον Δήμο Αχαρνών


Σε μια κίνηση που θα εξυπηρετεί τους φοιτητές των Αχαρνών που σπουδάζουν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα που εδρεύουν στην Αθήνα αποφάσισε να προχωρήσει η νέα Δημοτική Αρχή. Ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός συγκεκριμένα διερεύνησε την πιθανότητα και αποφάσισε να δρομολογηθεί λεωφορείο του Δήμου, το οποίο θα μεταφέρει καθημερινά και δωρεάν τους φοιτητές σε βασικές σχολές, συγκεκριμένα την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και την Πολυτεχνική Σχολή.

Πρόκειται για μια κίνηση με διάθεση προσφοράς και εξυπηρέτησης των φοιτητών, η οποία θα λειτουργήσει πιλοτικά με στόχο να επεκταθεί σύντομα ακόμη περισσότερο.

Το πρόβλημα των μετακινήσεων ούτως ή άλλως είναι δεδομένο για την περιοχή των Αχαρνών και ήδη πραγματοποιούνται έντονες προσπάθειες για τη βελτίωσή τους. Έως τότε όμως ο κ. Βρεττός και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βρουν κάποιες λύσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν στη βελτίωση της καθημερινότητας.

«Γνωρίζοντας τις δυσκολίες μετακίνησης από την πόλη μας προς την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, αποφασίσαμε να προβούμε σε μια ενέργεια που θα διευκολύνει όλους τους φοιτητές. Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε ένα πρώτο δείγμα στήριξης τόσο σε αυτούς όσο και στις οικογένειές τους και ελπίζουμε σύντομα να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο», τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός.


Κάθε μέρα στη Σχολή σου με το Δήμο Αχαρνών

Είσαι φοιτητής που η Σχολή σου έχει έδρα την Πανεπιστημιούπολη ή την Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου και μένεις στις Αχαρνές; Τότε μπορείς καθημερινά να μετακινείσαι στη Σχολή σου δωρεάν. Ο Δήμος Αχαρνών με την έναρξη της Ακαδημαϊκής περιόδου δρομολογεί λεωφορείο, το οποίο θα μεταφέρει ΔΩΡΕΑΝ τους φοιτητές προς τα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Το δρομολόγιο θα έχει αφετηρία την Πλατεία Καράβου στις 08:00, ενώ στις 08:05 θα κάνει μία στάση ακόμη απέναντι από το Δημαρχείο.

Για πληροφορίες και συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στην κ. Κατερίνα Μαρίνη (τηλ. 2132072394). Για τη συμμετοχή απαιτείται ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο) ή βεβαίωση εγγραφής για τους πρωτοετείς φοιτητές.

161 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif