• Κατερίνα Παπασταματίου

Δωρεάν τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης από τον Δήμο Αχαρνών κ την Διέξοδο!


Ο Δήμος Αχαρνών και το Κέντρο Πρόληψης Αχαρνών Διέξοδος, προσαρμοσμένοι στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19, παρέχουν τηλεφωνική συμβουλευτική υποστήριξη σε δημότες που έχουν ανάγκη επικοινωνίας και ψυχοκοινωνικής στήριξης.


Με τη συνδρομή της αναπληρώτριας προέδρου του κέντρου κ. Maria Mpouki καθιερώνεται η τηλεφωνική γραμμή βοήθειας για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο. Οι ψυχολόγοι του Κέντρου Πρόληψης «Διέξοδος» θα παρέχουν ενημέρωση και υποστήριξη καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή) στο τηλέφωνο επικοινωνίας 📞 210-2409015 από τις 17.00-20.00.


Αναφερόμενος στη νέα αυτή πρωτοβουλία του Δήμου ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός τόνισε «Ζούμε σε μια νέα πραγματικότητα λόγω της κρίσης δημόσιας υγείας που ταλανίζει τη χώρα μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Η απομόνωση και ο περιορισμός που βιώνουμε είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας. Η επικοινωνία και η συμβουλευτική είναι σε κάποιες περιπτώσεις το αντίδοτο και ευχαριστώ τους εργαζόμενους στη «Διέξοδο» για το έργο που θα προσφέρουν στους συνδημότες μας».

Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω Δελτίο Τύπου ⤵️

http://www.acharnes.gr/content/section-4353?fbclid=IwAR3q1ZaFZcnAn3eUnCEF1e61B2q7ugsB9AWsDP-ojMQxMjKvBZOCSk071jE


#menoumespiti #acharnes #κορονοϊός #covid19greece #μένουμε_σπίτι #diplastonpoliti #πρόληψη #dimosacharnon

139 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif