• Κατερίνα Παπασταματίου

Ημέρα της Γης «Στην δική μας Πάρνηθα»! Δημοσιεύουμε όλοι φωτογραφίες μας από την Πάρνηθα!


Κάθε χρόνο, στις 22 Απριλίου γιορτέζεται η Ημέρα τησ Γης! Σκοπός αυτής της Ημέρας είναι η κινητοποίηση των πολιτών, των κυβερνήσεων, των επιχειρήσεων, για ένα καθαρό και υγιή πλανήτη.

Η Ημέρα της Γηςαποτελεί μια ημερομηνία κατά την οποία διοργανώνονται εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα. Συντονίζεται παγκοσμίως από το Δίκτυο Ημέρας της Γης (Earth Day Network) και εορτάζεται σε περισσότερες από 175 χώρες κάθε χρόνο. To 2009, τα Ηνωμένα Έθνη όρισαν τις 22 Απριλίου ως «Διεθνή Ημέρα της Μητέρας Γης».


Φέτος ο εορτασμός λόγω της καραντίνας δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθει στο φυσικό περιβάλλον ωστόσο όλοι ήδη γνωρίζουμε πως αυτή η... παύση όπως λένε οι ειδικοί βοήθησε πολύ την Γη μας να ανασάνει!


Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας ωστόσο είχε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία. Φέτος να γιορτάσουμε την δική μας Πάρνηθα! Σαν ΜΜΕ έχουμε αποδείξει και με το όνομά μας ότι λατρεύουμε την Πάρνηθα γι αυτό κι εμείς αγκαλιάζουμε αυτή την πρωτοβουλία και σας προτρέπουμε να δημοσιεύσετε κ εσείς είτε στα προφίλ σας είτε στην σελίδα και την ομάδα της PARNES NEWS φωτογραφίες σας από την Πάρνηθα και τι σημαίνει για εσάς! Ακολουθεί η προτροπή του Γιάννη Νίκα:

«Η δική σας Πάρνηθα» είναι σήμερα το θέμα μας. Θεώρησα ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε την Παγκόσμια ημέρα της Γής, από το να αναρτήσετε μια αγαπημένη σας φωτογραφία από το «Δικό μας δρυμό». Ανεβάστε την εδώ, μαζί με ένα σχόλιο για το τι σημαίνει για εσάς η φωτογραφία και αν συμφωνείτε με την ιδέα, διαδώστε το κοινοποιώντας στους φίλους σας. Πιστεύω ότι έτσι, θα διαδώσουμε όχι μόνο την αγάπη μας για την φύση, αλλά και για το μαγευτικό τοπίο του τόπου μας. Την δική μας Πάρνηθα. Τι λέτε; Ξεκινάμε;

https://www.facebook.com/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-741116525932725/71 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif