• Κατερίνα Παπασταματίου

Η Δημοτική Παράταξη ΔΕΚΑ συνεχίζει ενωμένη και μετά τις εκλογές


Για τη Δημοτική Παράταξη ΔΕΚΑ, η διαφορετική προσέγγιση για το μέλλον του τόπου, είναι η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσει να το διεκδικεί για τις Αχαρνές και τους Θρακομακεδόνες. Ο Χάρης Δαμάσκος ήταν εκεί, προσδίδοντας με το λόγο και την παρουσία του, το κύρος αλλά και την εγγύηση μιας πολύ δυναμικής συνέχειας.

Ο νέος επικεφαλής της παράταξης, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν αυτό το κάλεσμα, περιέγραψε τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής παράταξης. Έναν τρόπο που βασίζεται στο άνοιγμα των διαδικασιών στους πολλούς και μέσω αυτών στην ίδια την κοινωνία της πόλης.

Όλοι οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι εξέφρασαν την ανάγκη της δυναμικής αυτής συνέχειας!

Η παράταξη ΔΕΚΑ γεννήθηκε για να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας και αυτή η διάθεση δημιουργίας δεν περιορίζεται από τη θέση της στην αντιπολίτευση. Συνεχίζουμε λοιπόν δυναμικά, καταθέτοντας καθημερινά την πρόταση μας για τον Δήμο Αχαρνών και του ανθρώπους που ζουν την πόλη μας, συμβάλλοντας στο να περιοριστούν οι χειρισμοί που έρχονται από το παρελθόν και - μέχρι στιγμής - δεν φαίνεται να ανακόπτονται.


70 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif