• Κατερίνα Παπασταματίου

Η ΛΦΜ ΑΧΑΡΝΗΣ τίμησε τον Αθανάσιο Μαρτίνο για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου


Τον εθνικό πλέον ευεργέτη Αθανάσιο Μαρτίνο τίμησε για την προσφορά του η Λέσχη Φιλάθλων Μενιδίου ΑΧΑΡΝΗΣ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Οι εκατοντάδες αθλητές του Συλλόγου αλλά και οι επίσημοι που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του ιστορικού μπασκετικού συλλόγου γνώριζαν δύο μήνες πριν πως η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική από τις άλλες καθώς ένα πρόβλημα δεκαετιών λύθηκε με παρέμβαση του Αθανάσιου Μαρτίνου.

Ο κ. Μαρτίνος και η ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ ανταποκρινόμενοιστο αίτημα του π. Προέδρου κ. Κλήμη Κολιού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πραγματοποίησαν μελέτη και τοποθέτησαν υπερσύγχρονο ηλεκτροφωτισμό τύπου ledεντός του Γυμναστήριο αλλά και εξωτερικά, προστατεύοντας το χώρο από εγκληματικές ενέργειες που έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν. Όμως, η εγκατάσταση του νέου φωτισμού δεν θα αποτρέψει μόνο τους επίδοξους βανδαλιστές, αλλά πλέον όλοι οι αγώνες και οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται δίχως προβλήματα και κυρίως δίχως τον φόβο εκδήλωσης πυρκαγιάς όπως είχε κατά το παρελθόν προκληθεί.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε από τα χέρια του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού και του ΚλήμηΚολιού ο εκπρόσωπος του Θανάση Μαρτίνου κ. Γιώργος Παγώνης.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολεοδομίας, Θρακ/νων κ. Μιχάλης Βρεττός, οι Πρόεδροι ΔΗΦΑ κ. Αγγελική Ζαχαριάδη, ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας, ΑΡΩΓΗΣ Μαρία Μπούκη, ο Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Βάθης, ο Επικεφαλής Παράταξης Θεόφιλος Αφουξενίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Δημήτρης Κωφός, Διονυσία Μπομπόνη, Χαλκίδης, Δημήτρης Τσιμπογιάννης, Ειδ. Συνεργάτης Δημάρχου κ. Γιάννης Κατσανδρής, εκ μέρους της πρώην Περιφερειάρχη κ. Δούρου ο κ. Κώστας Αμπαρτζάκης, από το «Δέντρο Ζωής» οι κκ. Καλατζής και Συρίγος.

207 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif