• Κατερίνα Παπασταματίου

“Μένουμε σπίτι” με “Βοήθεια στο Σπίτι” από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Φυλής


  1. Λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων με τον κορονοϊό, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής παίρνει άμεσα μέτρα για τη στήριξη των δημοτών. Ειδικότερα:

  2. Οι διανομές των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα γίνονται κατ’ οίκον, με ειδικά οχήματα του Δήμου Φυλής, ώστε να αποφεύγονται οι ουρές και ο συνωστισμός.

  3. Ενεργοποιείται ειδική τηλεφωνική γραμμή άμεσης στήριξης των δημοτών και ειδικότερα αυτών που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν, αντιμετωπίζουν θέματα επιβίωσης και για όσους ζητούν ψυχολογική υποστήριξη

  4. Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»θα ενισχυθεί, όπως και το πρόγραμμα του «Κοινωνικού Φαρμακείου»

  5. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Δημάρχο Κοινωνικής Πολιτικής – Υγείας Γιώργο Αντωνόπουλο «Ο δημότης που ανήκει στις εξής κοινωνικές ομάδες: Άποροι, ηλικιωμένοι, με θέματα υγείας, θα μπορούν με ένα τηλεφώνημα να αναφέρουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και να βρούμε άμεσα λύση, διασυνδέοντας τους με τις σχετικές υπηρεσίες και λαμβάνοντας την πρωτοβουλία όλων των δράσεων που είναι απαραίτητες προκείμενου να βοηθήσουμε».

  6. Εξάλλου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, έχει ήδη εγκρίνει τη μεταφορά πόρων και ανθρώπινου δυναμικού στις κοινωνικές δομές του Δήμου, ώστε να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες ανάγκες.

  7. Ο Δήμος Φυλής κάνει στην πράξη το σύνθημα “Μένουμε σπίτι” κι απολαμβάνουμε “Βοήθεια στο Σπίτι” από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες.

  8. Tο Τηλεφωνικό Κέντρο που μπορούν να καλούν οι δημότες είναι 2114115223 - 2102487686

38 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif