• Κατερίνα Παπασταματίου

Μαζική προσέλευση και ευχές για... καλό βόλι στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αχαρνών


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ένας από τους πιο μεγάλους από άποψη μελών συλλογος, ο Κυνηγετικός Αχαρνών κ Φυλής έκοψε την πίτα του στα ιδιόκτητα γραφεία του. Ευχές για καλό βόλι, ασφαλές χόμπι και προστασία του περιβάλλοντος ήταν αυτές που υπερίσχυσαν. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι πολυάριθμοι κυνηγοί μας είναι ίσως ο μόνος τόσο αυτόνομος Συλλογος. Ο επί πολλά έτη Πρόεδρος Βασίλης Λαζάρου φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης αυτής της επιτυχίας κάτι που φυσικά δεν κρύβουν τα ίδια τα μέλη.
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Συλλόγου:

Η αθρόα συμμετοχή κυνηγών και φίλων, το ζεστό κλίμα και η ευχάριστη διάθεση που επικράτησε καθ’ όλη την διάρκεια της εορτής, χαρακτήρισαν και φέτος την κοπή της βασιλόπιτας των κυνηγών από Αχαρνές και Φυλή στο εντευκτήριο του συλλόγου μας, γεμίζοντας ικανοποίηση τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και η παρουσία των Δημάρχου Αχαρνών Κου Βρεττού Σπύρου, του Προέδρου της Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε. Κου Σταθόπουλου Νικόλαου, του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής κου Αυγερινού Αθανάσιου, του πρώην Βουλευτή και φίλου μας κυνηγού κου Κατσίκη Κώστα, του Αντιδημάρχου Αχαρνών κου Δαμάσκου Νικόλαου, της Προέδρου της Αρωγής κας Μπούκη Μαρίας, του επικαφαλή της παράταξης Αχαρνές Ξανά κου Βαρελά Πέτρου, του επικεφαλή της παράταξης Αχαρνές Αλλαγή Τώρα κου Αφουξενίδη Θεόφιλου, των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Τσιμπογιάννη Δημήτριο, Αβραμίδη Ιωάννη και Κωφό Δημήτριο και του Τοπικού Συμβούλου Αχαρνών κου Χρήστου Αθανασίου που μας τίμησαν αμφότεροι με την παρουσία τους.

Μετά την ευλογία της βασιλόπιτας από τον πατέρα Γεώργιο, ακολούθησε η κοπή με τις καθιερωμένες ευχές από τον Πρόεδρο του συλλόγου Κο Λαζάρου Βασίλειο και τους επίσημους προσκεκλημένους μας, κυριαρχώντας η επίτευξη στόχων των κυνηγών σε όλους τους τομείς της πολυποίκιλης δραστηριότητάς τους και η ασφάλειά τους στην αγαπημένη μας δραστηριότητα.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος κος Λαζάρου δίδοντας συμβολικά δώρα, ευχαρίστησε αμφότερους δύο παλαίμαχους κυνηγούς τους κ.κ. Κιοσεγιάν Βασίλειοκαι Σκουρλή Θεόδωρο, για την προσφορά τους στην προστασία του περιβάλλοντος και τη καταπολέμηση των επιβλαβών.

Μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στα μέλη, τους φίλους και τους επίσημους προσκεκλημένους μας.

Τα χαμόγελα των παρευρισκομένων στο πέρας της εορτής, μας προκάλεσαν χαρά και αισιοδοξία για την συνέχιση των προσπαθειών μας για την διατήρηση και αναβάθμιση του ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγιού στη χώρα μας.

Μια Γενική άδεια, καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης κυνηγιού κληρώθηκαν στους παρευρισκομένους αντί φλουριού, προσφορά του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών.

Ο τυχερός αριθμός που κληρώθηκε της λαχειοφόρου αγοράς για την καραμπίνα WINCHESTER SX4 UPLAND FIELD είναι ο Νο 0156.

78 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif