• Κατερίνα Παπασταματίου

Νέα ληστεία με καλάσνικοφ σε μαγαζί με αθλητικά στις Αχαρνές


Τον απόλυτο τρόμο έζησαν το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι και πελάτες σε κατάστημα αθλητικών ειδών στο Μενίδι! Ήρθαν αντιμέτωποι με τρεις ληστές με καλάσνικοφ! Οι τρεις ληστές, οπλισμένοι με καλάσνικοφ και πιστόλι, εισέβαλαν στο μαγαζί αθλητικών ειδών στο Μενίδι την ώρα που ήταν γεμάτο κόσμο, αφού πολλοί έκαναν τα τελευταία ψώνια για τα δώρα των Χριστουγέννων.

Ήταν λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα όταν οι τρεις δράστες έφτασαν στο μαγαζί με ένα λευκό αυτοκίνητο. Το άφησαν έξω από το μαγαζί, στη λεωφόρο Πάρνηθος στο Μενίδι και με τα όπλα στα χέρια «μπούκαραν» στο κατάστημα.

Εκμεταλλευόμενοι τον τρόμο εργαζομένων και πελατών κατάφεραν, μέσα σε μισό λεπτό να πάρουν από τα ταμεία 2.500 ευρώ και να εξαφανιστούν πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει.

Αμέσως μόλις πήραν τα λεφτά από τα ταμεία, μπήκαν στο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στο μαγαζί και εξαφανίστηκαν. Με αυτό το περιστατικό μέσα σε ένα μήνα μετράμε 3 παρόμοιες ληστείες. Πρώτη ήταν η αποτυχημένη απόπειρα ληστείας στο Δημαρχείο, έπειτα η ληστεία στο κατάστημα ΣΤΑΜΟΥ απέναντι από την σχολή της αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα και τώρα αυτή στην Πάρνηθος.

110 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif