• Κατερίνα Παπασταματίου

Ντου της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι γνωστού εργολάβου


Ντου στο σπίτι γνωστού εργολάβου στα Βόρεια Προάστια της Αττικής έκανε το βράδυ της Πέμπτης η η Δίωξη Ναρκωτικών.

Οι άνδρες της Δίωξης  έφτασαν στο συγκεκριμένο σπίτι, που βρίσκεται κοντά στην οικία του εργολάβου και είναι ιδιοκτησίας του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, προκειμένου να το ελέγξουν για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργολάβος ανέφερε πως το σπίτι το νοικιάζει, ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει την εικόνα πως σε αυτό διαμένει κοντινό συγγενικό του πρόσωπο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του dikastiko.gr, από τις έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών στο εσωτερικό του σπιτιού εντοπίστηκαν μικροποσότητες χασίς, ενώ η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Η έφοδος έγινε στο σπίτι του προέδρου γνωστής κατασκευαστικής εταιρίας που εδρεύει στην Παιανία παρουσία εισαγγελέα μετά από καταγγελίες που οδήγησαν στην εντολή κατ΄οίκον έρευνας . Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα οι αστυνομικοί  εντόπισαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών .

Η διαδικασία ήταν πάντως σοκαριστική για τον πρώην ισχυρό άνδρα των κατασκευών ο οποίος βρέθηκε μπροστά  σε μια αστραπιαία αστυνομική επιχείρηση. Το πρόσωπο αυτό βρίσκεται πάντως ήδη σε αντίστροφη πορεία από την ιλιγγιώδη άνοδό του τις περασμένες δεκαετίες, καθώς πριν από δυο χρόνια είχε καταψηφιστεί από τους μετόχους του ομίλου στον οποίο ήταν μεγαλομέτοχος και είχε πάρει αναγκαστική «μεταγραφή» σε μικρότερο εργολαβικό μαγαζί, αφού το όνομά του είχε εμπλακεί σε σκοτεινές υποθέσεις στα Βαλκάνια ενώ είχε χαρακτηριστεί ο «Εσκομπάρ του καρτέλ των εργολάβων» στην Ελλάδα.

229 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif