• Κατερίνα Παπασταματίου

Ξανά στα πόδια του ο Σκορπιός Φυλής μετά από 2 χρόνια ξανά στην Α’ Κατηγορία


Στόχος η παραμονή στον Σκορπιό Φυλής- Αύριο(10/8) ξεκινά η προετοιμασία


Μετά από δυο χρόνια ο Σκορπιός Φυλής επανήλθε στην Α’ Κατηγορία. Ένα σωματείο που στηρίζεται κατ’ εξοχήν σε παιδιά των ακαδημιών του, παρά τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία και η καραντίνα, οι διοικούντες συνεχίζουν με την ίδια όρεξη, ώστε να επιτελέσουν το σπουδαίο έργο, την ανάδειξη ταλέντων σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα. Για αυτό φέτος ο σύλλογος θα προσπαθήσει να παραμείνει στην Κατηγορία, όπως έκανε και την πρώτη φορά που ανήλθε πριν 4 χρόνια.

Η προετοιμασία του Σκορπιού θα ξεκινήσει αύριο 10 Αυγούστου, όπου για μια ακόμα χρονιά μπροστάρης θα είναι ο προπονητής Γιώργος Σύρος, με συνεργάτες τον γυμναστή Διονύση Κατσίβελα και γενικό αρχηγό τον Κωνσταντίνο Μπίμπιζα.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας του, ο σύλλογος θα δώσει μια σειρά από φιλικούς αγώνες.

Αναλυτικά:

22/8 ME ATPOMHTO AΘHNΩN(K17)

29/8 ME ΔOΞA ANOIΞHΣ

6/9 ME HPAKΛH EΛEYΣINAΣ

9/9 ME AΓ. ANAPΓYPOYΣ(EΠΣA)

Παράλληλα, η διοίκηση προχώρησε και σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις που θα την ενισχύσουν στην νέα προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

METAΓPAΦEΣ : HPΘAN

ΓIANNOΠOYΛOΣ ΠANAΓIΩTHΣ ,T/Φ (ATPOMHTOΣ AΘHNΩN)

KAΠOYPANHΣ XPHΣTOΣ, AMYNTIKOΣ(AEK,IΩNIKOΣ,KOPΩΠI,AΠOΛΛΩN A.ΛIOΣIΩN)

APKOYMANHΣ ANΔPEAΣ , AMYNTIKOΣ (AΠOΛΛΩN ΣMYPNHΣ,ΠPOOΔEYTIKH,AΓ ANAPΓYPOI,BYZAΣ MEΓAPΩN,ΘPAΣYBOYΛOΣ,AΓ ΣTEΦANOΣ,MAPKO,AΣTEPAΣ ITEAΣ,AHTHTOΣ ΣΠATΩN)

Αντίθετα παρελθόν από το σωματείο αποτελεί μόνο ο Δημήτρης Παγώνης, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Κ17 του Ατρομήτου Αθηνών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αποχώρησε κανένας παίκτης, καθώς φιλοσοφία της διοίκησης είναι η εξέλιξη του βασικού κορμού και η μεταπήδηση των νεαρών παικτών σε μεγαλύτερες ομάδες.

Πηγή: www.stoplekto.gr

138 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif