• Κατερίνα Παπασταματίου

ΟΧΙ στο κλείσιμο της ΔΟΥ Αχαρνών αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο


Στην ομόφωνη απόφαση για σύμπραξη όλων των παρατάξεων με στόχο την παραμονή της ΔΟΥ στις Αχαρνές κατέληξε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Δευτέρας. Η απόφαση της ΑΑΔΕ για συγχώνευση των Εφοριών πέντε όμορων δήμων έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση πολιτών και επαγγελματιών των Αχαρνών.

Μετά την τοποθέτηση τόσο του Δημάρχου όσο και των επικεφαλής των παρατάξεων αποφασίστηκε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο να:

• Εκδώσει ψήφισμα για την παραμονή της ΔΟΥ

• Συγκροτήσει διαπαραταξιακή επιτροπή η οποία θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γιώργο Πιτσιλή, τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και όποιον άλλο κριθεί σκόπιμο.

• Εκκινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες που μπορούν να λειτουργήσουν επ’ ωφελεία του στόχου της παραμονής της Εφορίας.

Στο Συμβούλιο το παρών έδωσαν παρότι είχαν καλεστεί όλοι οι Βουλευτές της Περιφέρειας μας, μόνο ηβουλευτής  κ. Γεωργία Μαρτίνου, ο ΑντιπεριφερειάρχηςΑθανάσιος Αυγερινός και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  Γεωργία Βλάχου και Αθανάσιος Κατσιγιάννης. Ιδιαίτερα καίρια ήταν η παρέμβαση του κ. Αυγερινού, ο οποίος πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε επί του θέματος αναλυτικά, προτείνοντας τη δημιουργία της διαπαραταξιακής. Μάλιστα τόνισε πως θα φροντίσει προσωπικά να πραγματοποιηθεί άμεσα η συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, αλλά και να ενταθούν οι πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση.
Τόσο ο Δήμαρχος όσο και το Σώμα τον ευχαρίστησαν για τις προτάσεις του και τη διάθεση συμπόρευσης στην κοινή προσπάθεια προς όφελος των δημοτών των Αχαρνών.  

Δείτε τις τοποθετήσεις του Δημάρχου και των Επικεφαλής των παρατάξεων:

40 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif