• Κατερίνα Παπασταματίου

Ο Αντώνης Αρχοντάκης κέρδισε στον διαγωνισμό ζυθοποιίας για την δική του συνταγή «ΝΗΣΟΣ»!Ο χορευτής του Λυκείου Ελληνιδων Αχαρνων Αντώνης Αρχοντάκης κατέφερε μια ακόμη διάκριση σε επαγγελματικό επίπεδο αυτή την φορά που μας κάνει όλους υπερήφανους. Όπως κάνει γνωστό ο επίσης χορευτής συνδημότης μας Ορέστης Σακελλαρόπουλος:

«Πριν λίγα χρόνια στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζυθοποιίας της Voreia beer βραβεύτηκε μαζί με το συνεργάτη του για τη συνταγή δίκης του έμπνευσης ο φίλος μου και χορευτής του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνων, Αντώνης Αρχοντάκης. Αυτό το εξαιρετικό παιδί από το Μενίδι οδήγησε σε βράβευση πάλι σήμερα την Τηνιακή Ζυθοποιία «ΝΗΣΟΣ» αυτή τη φορά στις Βρυξέλλες, μια από τις πρωτεύουσες της Μπύρας παγκοσμίως με το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο του Brussels International Beer Challenge για τη συνταγή της (αγαπημένης μου) Nissos 7 Beaufort, μια δυνατή μπύρα δίκης του εμπνευσης! Είμαι περήφανος για σένα Αντώνη. Μέθυσε μας! Wink (ο Αντώνης απουσίαζε από τη βράβευση και στη φωτογραφία εικονίζεται ο συνεργάτης του με τον ιδιοκτήτη της ΝΗΣΟΣ που παραλαμβάνει το βραβείο).

Με την σειρά μας εκφράζουμε κι εμείς τα συγχαρητήρια μας στον Αντώνη Αρχοντάκη και του ευχόμαστε να φτάσει ακόμη πιο ψηλά και να διαφημίζει όχι μόνο την πόλη μας αλλά όλη την Ελλάδα.


66 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif