• Κατερίνα Παπασταματίου

Στο νοσοκομείο ο επίτιμος Δημότης Αχαρνών Άριστος Αριστείδου


ΣΟΚ προκάλεσε στην κοινωνία των Αχαρνών η είδηση πως ένας πολύ καλός φίλος από την Κύπρο, ο Άριστος Αριστείδου, Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού και Επίτιμος Δημότης Αχαρνών ενεπλάκη σε σοβαρότατο τροχαίο με την σύζυγό του. Όπως, ενημερωθήκαμε και από τα Κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν 5 ΙΧ αυτοκίνητα, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24/8 στο δρόμο Καντού- Σούνι στην επαρχία Λεμεσού. Ένας από τους δύο σοβαρά τραυματίες ήταν ο γνωστός  Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΔΗΣΥ Άριστος Αριστείου. Ο 49χρονος δραστήριος και συμπαθέστατος Λεμεσιανόςνοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Η κατάσταση της υγείας του σήμερα είναι σταθερή και βελτιώνεται μέρα με την ημέρα.

Να θυμίσουμε πως ο Άριστος Αριστείδου ανακηρύχθηκε τον Μάιο του 2017 Επίτιμος Δημότης Αχαρνών καθώς το 1999, φανερά επηρεασμένος από τις καταστροφικές συνέπειες του φονικού σεισμού στον Δήμο Αχαρνών και με την τότε ιδιότητά του ως Προέδρου στην Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων Λεμεσού Κύπρου, ανέλαβε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση εράνου με σκοπό την ανέγερση του 10ου Νηπιαγωγείου Αχαρνών, που είχε καταρρεύσει από τον σεισμό. Το 10ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών κατασκευάσθηκε  το 2002 και λειτούργησε το 2003.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον καλό φίλο Άριστο Αριστείδου γρήγορη ανάρρωση καθώς  η πόλη του, η Λεμεσός, αλλά και οι Αχαρνές τον χρειάζονται! Ταχεία ανάρρωση ευχόμαστε και στην σύζυγό του Σκεύη Αριστείδου που τραυματίστηκε επίσης σοβαρά.

71 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif