• Κατερίνα Παπασταματίου

Ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και στελέχη της ΔΕΚΑ στη Χαραυγή


Στη Χαραυγή βρέθηκαν για να ακούσουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα και αιτήματα της περιοχής, ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και στελέχη της παράταξης ΔΕΚΑ, οι οποίοι συναντήθηκαν με το ΔΣ του Συλλόγου της περιοχής.

Από το φιλικό και ειλικρινές κλίμα στη συζήτηση που αναπτύχθηκε μεταξύ των μελών του ΔΣ της Χαραυγής και των στελεχών της ΔΕΚΑ το ζητούμενο είναι να προκύψουν ενέργειες που θα αποφέρουν λύσεις.

Φυσικά, για τη Χαραυγή το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εγκληματικότητα, που άλλωστε μαστίζει όλο το Δήμο Αχαρνών. Όμως για τη Χαραυγή το πρόβλημα αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο, λόγω της γειτνίασης με καταυλισμούς, στους οποίους η διακίνηση ναρκωτικών δεν φαίνεται να μειώνεται.Ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος τόνισε με έμφαση προς το ΔΣ της Χαραυγής ότι το μέλλον της πόλης και της Χαραυγής, δεν είναι δυνατόν να εξαρτάται από τη χαλαρή αντιμετώπιση των παραβατικών ομάδων που ζουν στην περιοχή. Η πολιτική του Δήμου Αχαρνών πρέπει επιτέλους να γίνει ξεκάθαρη σε αυτό το ζήτημα.

Υπάρχουν όμως ακόμα πολλά και σημαντικά αιτήματα, όπως η τροποποίηση του ΓΠΣ, η κατασκευή δύο τουλάχιστον παιδικών χαρών για να καλύπτεται ο πληθυσμός της περιοχής,  η προώθηση της δημιουργίας του Πάρκου Μάριου Σουλούκου στην Οδό Κύπρου, η διέλευση γραμμής του ΟΑΣΑ από την περιοχή, η αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας και αρκετά ακόμα.

Ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος δεσμεύτηκε, ότι θα προωθήσει τα αιτήματα του Προέδρου κ. Σπύρου Καπετάνιου και των μελών του ΔΣ, στη διοίκηση του Δήμου και προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και προς κάθε άλλο εμπλεκόμενο φορέα.

Ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος με τον Πρόεδρο του Συλλόγου της Χαραυγής Σπύρο Καπετάνιο και τα μέλη του ΔΣ. Στη φωτογραφία επίσης παρουσιάζονυαι ο Δημήτρης Κωφός, ο Θάνος Χρήστου, ο Κώστας Καρυδάκης, ο Βαγγέλης Κατάρας και ο Γιώργος Δήμου.

Πεποίθηση στην παράταξη ΔΕΚΑ, είναι ότι περισσότερα από τα προβλήματα της Χαραυγής μπορούν να βρουν τη λύση τους, με μεθοδική αντιμετώπιση και προγραμματισμό, στο επόμενο διάστημα και αυτό θα το διεκδικήσουμε.

Στη συνάντηση με το Σύλλογο της Χαραυγής, συμμετείχαν και συνέβαλαν στη συζήτηση τα στελέχη της ΔΕΚΑ: Οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κωφός και Γεωργία Ευθυμιάδου, ο τοπικός σύμβουλος Αχαρνών Θάνος Χρήστου, ο Κώστας Καρυδάκης, ο Βαγγέλης Κατάρας, ο Γιώργος Δήμου.

Η Χαραυγή είναι μια πολύ όμορφή γειτονιά των Αχαρνών.  ‘Η τουλάχιστον έχει τις προοπτικές να γίνει όμορφη, αρκεί να δοθεί η προσοχή που της αρμόζει.


Από τη Δημοτική Παράταξη Αχαρνών ΔΕΚΑ

33 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif