• Κατερίνα Παπασταματίου

Πήρε ζωή το Ολυμπιακό Χωριό-Άκρως επιτυχημένη η συναυλία της Νέας Γενιάς


Η Νέα Γενιά Ολυμπιακού Χωριού κατάφερε πάλι να τραβήξει τα βλέμματα όλων πάνω της κάνοντας αυτό που πολλοί επιθυμούν, να δώσουν ζωή στο Ολυμπιακό Χωριο!!! Για πρώτη φορά η Νέα Γενιά διοργάνωσε μια μαγική συναυλία στην κεντρική πλατεία του Ολυμπιακού Χωριού, όπου το συγκλονιστικό είναι πως έδωσαν το παρών δεκάδες άλλοι σύλλογοι και φορείς των Αχαρνών, η Δημοτική Αρχή, αλλά και ο σπουδαίος παραολυμπιονίκης Γιάννης Κωστάκης. Όλοι αναγνώρισαν την σπουδαία προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά μας, με σκληρή δουλειά αλλά κυρίως με αγάπη για τον τόπο τους!

Παραθέτουμε την ανακοίνωση τους μέσα από την οποία δεν ξεχνούν να ευχαριστήσουν όλους όσους τους στήριξαν! Εμείς τους συγχαίρουμε και ταυτόχρονα ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη!


«Την Παρασκευή όπως γνωρίζετε πραγματοποιήθηκε η δεύτερη μουσική βραδιά μας. Αυτή τη φορά στη Κεντρική Πλατεία του Ολυμπιακού Χωριού, στη Πλατεία Ολυμπιονικών.


Ήταν η πρώτη φορά που προσπαθήσαμε μέσα σε 10 μέρες να οργανώσουμε ένα τέτοιο event, οπότε θέλουμε να μας δικαιολογήσετε για τυχόν λάθη ή παραλείψεις που ξέρουμε ότι είχαμε. Όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο σε ηλικία πάντα με χαμόγελο και όρεξη.

Η συγκίνηση μας απερίγραπτη για αυτήν την αγκαλιά που ζήσαμε από όλους σας, μια αγκαλιά που δεν θα ξεχάσουμε. Μένουμε στα πρόσωπα όλων σας και χαμογελάμε με αγάπη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μουσικούς μας, για την εθελοντική τους παρουσία στη μουσική μας βραδιά, που χωρίς αυτούς δεν θα την είχαμε πραγματοποιήσει.

Την Άννα Κατσούλη /Anna Katsouli Music Page με την μοναδική της εμφάνιση και την γαργάρινη φωνή της, νέα ανερχόμενη που στήριξε μια δράση νέων, τον Νίκο Μπουρνέλη επίσης στο τραγούδι, τον Άρη Μαραζόπουλο στο πιάνο και τον μοναδικό μας Κύριο Σωτηράκη στο μπουζούκι που οργάνωσε επίσης την ομάδα των μουσικών.


Ευχαριστούμε την Δημοτική Αρχή που μας στήριξε με την παρουσία της, τον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κύριο Σιδηρόπουλο, τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κύριο Ορφανίδη, τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ κύριο Νίκα, την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου κυρία Δήμητρα Στέφα, τον ηλεκτρολόγο του δήμου μας που μας στηρίζει σε κάθε μας δράση, την κυρία Σπανέα υπάλληλο του Δήμου μας στο τμήμα της Ανακύκλωσης και καθαριότητας και πολλούς άλλους.

Επίσης τους Συλλόγους που μας στήριξαν σε καρέκλες και τραπέζια πέρα από του Δήμου και που βρέθηκαν στη βραδιά μας, που χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε την δυνατότητα να σας καλωσορίσουμε καθιστούς , Σύλλογοι από τον Προφήτη Ηλία και συγκεκριμένα τον Σύλλογος ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ και τον Σύλλογο Κρητών Αχαρνών.

Μεγάλη μας τιμή η παρουσία του Παράολυμπιονικη μας και φίλου μας κύριο Γιάννη Κωστάκη.


Επιπλέον όλους τους υπόλοιπους συλλόγους ή ομάδες που βρέθηκαν στην βραδιά μας και συγκεκριμένα:

🔴 Το Let's do it Greece

🔴 Το Connect your City

🔴 Τους Εθελοντές του Προφήτη Ηλία

🔴Τους Εθελοντές Θρακομακεδόνων και Αχαρνών

🔴Τον Σύλλογο Παραδοσιακή Αναβίωση - Αχαρναϊκη κληρονομιά

🔴Την Ένωση Γονέων

🔴 Την Αντικαρκινική Αχαρνών και Φυλής

🔴 Την εκκλησία του τόπου μας Κύριλλος και Μεθόδιος

🔴Τον Σύλλογο της πολιτικής προστασίας Ολυμπιακου Χωριού

🔴Τον Σύλλογο Γυναικών Ολυμπιακού Χωριού η "Καλλιπάτειρα"

🔴Τον Σύλλογο Γονέων του 26 -29ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών

Αν έχουμε ξεχάσει κάποιον θα τον προσθέσουμε εντός ολίγου καθώς η στήριξη των συλλόγων ήταν μεγάλη και ευχαριστούμε πολύ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς φίλους και μη που ήρθατε και μας δώσατε ενέργεια και δύναμη για τα επόμενα, η χαρά στα μάτια σας και τα λόγια που ακούσαμε μοναδικά, το Ολυμπιακό Χωριό είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι εδώ πιο δυνατό, πιο εξωστρεφές.

Οι χορηγοί που ήρθαν στο πλάι μας πολλοί για το γρήγορο διάστημα που είχαμε να οργανωθούμε.

Το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και My market

Ο φούρνος Ηπειρώτικο-ΑΦΟΙ Πελεχα με την πιο αυθόρμητη δωρεά που είχαμε ποτέ (ξέρετε εσείς!), Την Οικογένεια Σταυράτη Αρτοποιείον και μια μοναδική γυναίκα που μας έδωσε 100 κουτάκια coca cola.

Επίσης να ευχαριστήσουμε την κυρία Κανή που μας βοήθησε με τη μεταφορά των καρεκλών με το βανάκι της και τον Βαγγέλη Τσορώνη που μας βοήθησε σε υλικοτεχνική υποδομή για τη βραδιά μας, ένα νέο παιδί του τόπου μας με τους απίστευτους λουκουμάδες που απολαύσετε στη βραδιά μας.

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

Δίνουμε υπόσχεση ότι το επόμενο θα είναι καλύτερο από το φετινό και κάθε χρόνο θα προσπαθούμε για το καλύτερο!!!

Είσαι μαζί μας;»

205 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif