• Κατερίνα Παπασταματίου

Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται και ποιοι παραμένουν στον Δήμο Αχαρνών;Η χτεσινοβραδινή υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ των δυο πρώτων δημοτικών παρατάξεων δεν προκάλεσε τρυγμή μόνο στην πολιτική σκηνή αλλά και στις αντιδημαρχιακές... καρέκλες. Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την συνένωση των δυο παρατάξεων οι Επικεφαλής Σπύρος Βρεττός και Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος συμφώνησαν από κοινού και για τις θέσεις διοικησης. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ποιος τοποθετείται και που ωστόσο τα «πηγαδάκια» ήδη διαρρέουν πως οι «ΔΕΚΑ» αναλαμβάνουν θέσεις καίριες που στόχο έχουν να βοηθήσουν στην διοίκηση - ανάπτυξη του Δήμου Αχαρνών ενώ οι ανακατατάξεις μεταξύ των ήδη Αντιδημάρχων φαίνεται να έχει στόχο το φρεσκάρισμα και όχι προσωπικές διάφορες.

Ο πρώην Δήμαρχος Θέμης Οικονόμου σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αναλαμβάνει Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου αυτό από μόνο του αποτελεί είδηση καθώς όλοι γνωρίζουμε τον φλογερό του χαρακτήρα!

Η νυν Πρόεδρος Χριστίνα Κατσανδρή αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού ενώ η Λουίζα Κοσμίδου τοποθετείται σε καίρια θέση στον ίδιο τομέα διοίκησης.

Οι «ΔΕΚΑ» Παναγιώτης Αναγνωστοπουλος, Χρύσανθου Κόνταρης και Δημήτρης Κωφός αναλαμβάνουν τρεις ολόφρεσκες αντιδημαρχίες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους.

Πάμε τώρα στις ανακατατάξεις:

Ο Στάθης Τοπαλίδης από Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής αναλαμβάνει Την Καθαριότητα και ο Γιώργος Πετάκος τα ηνία του Τοπαλίδη.

Τέλος ο Νίκος Δαμάσκος από Αντιδήμαρχος Διοίκησης αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και στην θέση του πηγαίνει ο Άγγελος Αραμπατζής.

Αυτά έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής με τους αντιδημάρχους Μιχάλη Βρεττό και Γιώργο Σιδηροπουλο να παραμένουν στις θέσεις τους μαζί με τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων που έτσι κι αλλιώς έχουν διετή θητεία τουλάχιστον.

Ωστόσο αναμένουμε με ενδιαφέρον την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Αχαρνών στην οποία ή θα υπάρξει επιβεβαίωση είτε διάψευση των παραπάνω!

1.231 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif