• Κατερίνα Παπασταματίου

Προσφορά καινούριων ελαστικών στον 6ο Πυροσβεστικό σταθμό Ολ. Χωριού!


Με συντονισμένες προσπάθειες παραδόθηκαν στον 6ο Πυροσβεστικό σταθμό 4 λάστιχα για 2 ακινητοποιημένα πυροσβεστικά οχήματα του και τα οποία έγιναν πλεον Λειτουργικά! Στην προσπάθεια συμμετείχαν ο Ροταριανός Όμιλος Παρνηθας και οι Εθελοντές Αχαρνών Θρακομακεδόνων!

«Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και όλα τα μέλη του Ροταριανου Ομίλου Πάρνηθας ιδιαίτερα τον Μιλτιάδη Ζυμαριδη και τον Νίκο Ματθαίου, Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο μας (Εθελοντές Αχαρνών Θρακομακεδόνων) Κυριάκο Μυλωνά για την συνεισφορά του, επίσης ευχαριστούμε τους συντοπίτες μας Ελευθεριο και Βασίλη Γκούσκο για την βοήθεια τους με την εξαιρετικά χαμηλή χρέωση που έκαναν στην αγορά των ελαστικών από την εταιρεία τους!» δήλωσαν οι Εθελοντές.

Στην Παράδοση των ελαστικών παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Πάρνηθας Σπύρος Οικονόμου και ο κοινοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος Πυρασφάλειας Θρακομακεδόνων και μελος του Ροταριανού Ομίλου Νίκος Ματθαίου μαζι τους στην παραλαβή ο Διοικητής του Σταθμού Δημήτρης Μπριόλας και ο Υποδιοικητής Νίκος Μπόρας!96 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif