• Κατερίνα Παπασταματίου

Πρόεδρος ΣΤΑΣΥ Χάρης Δαμάσκος:Συχνότερα δρομολόγια&ελεγκτές για να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας


Ο πρόεδρος των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ), Χάρης Δαμάσκος, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το τι θ΄αλλάξει στα μέσα μεταφοράς από εδώ και στο εξής Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού, καθώς πέρα από την υποχρεωτική πλέον χρήση μάσκας -τόσο για επιβαίνοντες όσο και εργαζόμενους-, γαντιών και την ύπαρξη αντισηπτικού, συγκεκριμένος αριθμός επιβατών θα μπορεί να βρίσκεται σε κάθε μέσο.

Ο πρόεδρος των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ), Χάρης Δαμάσκος, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το τι θ΄αλλάξει στα μέσα μεταφοράς από εδώ και στο εξής. Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού, καθώς πέρα από την υποχρεωτική πλέον χρήση μάσκας -τόσο για επιβαίνοντες όσο και εργαζόμενους-, γαντιών και την ύπαρξη αντισηπτικού, συγκεκριμένος αριθμός επιβατών θα μπορεί να βρίσκεται σε κάθε μέσο.

Ο πρόεδρος των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ), Χάρης Δαμάσκος, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το τι θ΄αλλάξει στα μέσα μεταφοράς από εδώ και στο εξής.


34 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif