• Κατερίνα Παπασταματίου

Σπύρος Βρεττός: Ο αγώνας κατά της παραβατικότητας συνεχίζεται...


Σε συνεχείς συναντήσεις για το πάγιο πρόβλημα της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών βρίσκεται ο Σπύρος Βρεττός. Όπως είχε τονίσει και στην προεκλογική περίοδο ο νέος Δήμαρχος Αχαρνών, η αντιμετώπιση της παραβατικότητας μαζί με την καθαριότητα αποτελούν τις βασικές προτεραιότητές του.Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Βρεττός συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχο κ. Δασκαλάκη Εμμανουήλ αλλά και με το σύλλογο κατά της εγκληματικότητας, παρουσία του πατέρα του μικρού Μάριου, Θανάση Σουλούκου. Στις συναντήσεις αυτές δόθηκε η ευκαιρία για αμφίπλευρη ενημέρωση αλλά και ουσιώδη συζήτηση για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και του εμπορίου των ναρκωτικών.

Παρόλα αυτά, ο νέος Δήμαρχος δεν περιορίζεται σε συναντήσεις εντός των τειχών καθώς επισκέπτεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να ενημερωθεί εμπεριστατωμένα αλλά και να έχει μία διαρκή εικόνα των ενεργειών που γίνονται σε ένα φλέγον ζήτημα για τους Δημότες.

«Η παραβατικότητα είναι κάτι που αφορά όλους μας. Αξίζουμε μία ζωή χωρίς να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο. Οφείλω από τη θέση μου να πιέσω την κεντρική εξουσία να απαλλάξει τους συνδημότες μου από αυτό το μαρτύριο αλλά ταυτόχρονα να κάνω όλες εκείνες τις ενέργειες για να αποκτήσουν οι Αχαρνές το πρόσωπο που τους αξίζει.» τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός.

120 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif