• Κατερίνα Παπασταματίου

Ο Εθνικός Ύμνος ακούστηκε στις Αχαρνές! Χρόνια Πολλά Έλληνες!


Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου δεν γιορτάστηκε φέτος όπως κάθε χρόνο. Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η Ελλάδα δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθει ούτε η καθιερωμένη επίσημη δοξολογία ούτε όμως και η μαθητική παρέλαση. Οι Έλληνες όμως δεν ξεχνούν! Ακόμη και μέσα στα σπίτια τους θυμούνται τους Ήρωες του ‘21 αλλά τιμούν και την μεγάλη θρησκευτική γιορτή του Ευαγγελισμού. Σίγουρα μετά από αυτή την δοκιμασία θα βγούμε πιο ενωμένοι από πριν αλλά και πιο συνειδητοποιημένοι για το τι έχει αξία στις μέρες μας και τι όχι!


Ο Εθνικός Ύμνος στις Αχαρνές

Ο Εθνικός Ύμνος ήχησε στις γειτονιές των Αχαρνών προκαλώντας συγκίνηση στους κατοίκους που αυτές τις δύσκολες ώρες παραμένουν στα σπίτια τους! Ο Δήμος Αχαρνών πέρασε με μεγάφωνα στις γειτονιές στις 12 το μεσημέρι για να ακουστεί παντού ο Εθνικός μας Ύμνος! Ευχόμαστε ολόψυχα του χρόνου να είμαστε όλοι γεροί να γιορτάσουμε την Εθνική μας επέτειο όπως ακριβώς της αρμόζει!Ακολουθεί το μήνυμα του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού:


Συνδημότισσες και συνδημότες, σήμερα γιορτάζει ο Ελληνισμός αλλά πρέπει να μείνουμε σπίτι.

Σας καλώ όλους να υψώσουμε ψηλά τη γαλανόλευκη σημαία μας σε κάθε μπαλκόνι, σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά. Ας τιμήσουμε την εθνική μας επέτειο με τη βεβαιότητα ότι η πατρίδα μας θα ξεπεράσει πολύ σύντομα αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα! 🇬🇷


#acharnes #25ηΜαρτιου #Greece #IstandwithGreece #menoumespiti #dimosacharnon #spirosvrettos

6 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif