• Κατερίνα Παπασταματίου

Στην ΕΕΤΑΑ για νέες χρηματοδοτήσεις ΕΣΠΑ ο Μιχάλης Βρεττός και η Αγγελική Ζαχαριάδη


Μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τη Διοίκηση της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) είχαν σήμερα 30 Ιανουαρίου, ο Αντιδήμαρχος  Αχαρνών κ. Μιχάλης Βρεττός και η Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Αγγελική Ζαχαριάδη.

Συγκεκριμένα συζήτησαν με τον Πρόεδρο κ. Ηλία Γιάτσιο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας κ. Σπυρίδων Σπυρίδων, για θέματα που αφορούν τις νέες χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ καθώς και δυνατότητα συνεργασίας για την εκπόνηση μελετών που θα αφορούν έργα υποδομής που τόσο λείπουν από την πόλη μας.
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για όταν θα είναι πλέον έτοιμο το πλαίσιο συνεργασίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Μιχάλης Βρεττός, «είναι ιστορική στιγμή για την τοπική αυτοδιοίκηση και ακόμα πιο πολύ για το Δήμο Αχαρνών, να πραγματοποιηθούν όλα τα έργα πνοής που λείπουν απ’ την πόλη μας. Ο κ. Γιάτσιος και ο κ. Σπυρίδων, έχουν την ικανότητα και τη θέληση να βοηθήσουν», ενώ η κ. Ζαχαριάδη είπε πως είναι «αυτονόητη η εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών και ο προγραμματισμός για τη δημιουργία νέων χρηματοδοτούμενων προσλήψεων».

50 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif