• Κατερίνα Παπασταματίου

Στο SURVIVOR ο Ολυμπιονίκης Γραστρονομίας & Ιδιοκτήτης του Βυζαντιου Κώστας Παπαδόπουλος!


Πριν προλάβει να κοπάσει ο ενθουσιασμός για την «πρωτιά» στο τηλεπαιχνίδι GNTM του νεαρού Ηρακλή που ζει στις Αχαρνές, ήρθε ένα νέο reality να ξεσηκώσει την πόλη με τις... συμμετοχές συνδημοτών μας! Εντύπωση έχει προκαλέσει η συμμετοχή ενός πολύ γνωστού και αγαπητού στην πόλη μας συνδημότη που ανακοινώθηκε πως θα συμμετέχει ως «μαχητής» στο γνωστό reality επιβίωσης SURVIVOR. Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο Ολυμπιονίκης γαστρονομίας και ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου ΒΥΖΑΝΤΙΟ (Αγ Διονυσιος) γέμισε τις βαλίτσες του και θα αγωνιστεί μαζί με άλλους επώνυμους και μη για την επιβίωση τους σε ένα ερημικό νησί φυσικά διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο!

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος;

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος δραστηριοποιείται στον δήμο Αχαρνών στην επιχείρηση «Ζαχαροπλαστείο Βυζάντιο» που εδρεύει στην Αγίου Διονυσίου από το 1996.

Είναι Ολυμπιονίκης γαστρονομίας , καθηγητής ζαχαροπλαστικής στη σχολή Le Mondeκαι μέλος της Εθνικής ομάδας Γαστρονομίας με πολλές διακρίσεις σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα είναι αθλητής από μικρή ηλικία με διακρίσεις στο άθλημα της πάλης.

Ενεργό μέλος με δωρεές σε διάφορα συσσίτια που πραγματοποιούνται στην πόλη μας. Είναι Ποντιακής καταγωγής, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, αλλά παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του ασχολείται ενεργά με την πόλη που γεννήθηκε, ζει και εργάζεται.

Το βέβαιο είναι πως ο Κωστας Παπαδόπουλος θα διαπρέψει για την πραότητα του αλλά κυρίως για τους καλούς του τρόπους!

3.982 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif