• Κατερίνα Παπασταματίου

Συγκίνησε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νώντα Βρεττου αφιερωμένο στους «Αγγέλους» στο Μάτι
«Άγγελοι στις φλόγες» λέγεται το νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε ο γνωστός στις Αχαρνές όχι μόνο ως επαγγελματίας της εστίασης, αλλά και ενεργός δημότης, δημοτικός σύμβουλος και άνθρωπος με αγάπη στον συνάνθρωπο, Νώντας Βρεττός. Ο Νώντας Βρεττός παρουσίασε ανάμεσα σε λίγους φίλους και αναγνώστες λόγω των συνθηκών και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας το δεύτερο βιβλίο του με τραγουδοποιήματα βγαλμένα από την ζωή και κυρίως πλούσια σε συναισθήματα όπως άλλωστε είναι και ο ίδιος ο Νώντας Βρεττός.

Το βιβλίο προλόγισε η Συγγραφέας και Υπεύθυνη του Εκδοτικού Οίκου ΖΕΝΙΘ Μελίνα Τούντα που επεσήμανε πως ο συγκεκριμένος εκδοτικός οίκος στηρίζει καλλιτέχνες με ευαισθησίες όπως ο Νωντας αλλά και καλλιτέχνες από τις Αχαρνές όπου είναι και η έδρα του!Ακολούθως η Σοφία Κατάρα Ξενογιαννακοπούλου Φιλόλογος - Συγγραφέας μίλησε με ιδιαίτερα λόγια για το βιβλίο τονίζοντας ιδιαίτερα το ποίημα στο οποίο είναι και αφιερωμένο το βιβλίο, οι «Άγγελοι στις φλόγες». Οι Άγγελοι είναι εμπνευσμένοι από τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Μια συγκλονιστική διήγηση.

Τέλος η Αγγελική Κολιού απήγγειλε ποιήματα από το βιβλίο.

Ο Νώντας Βρεττος ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του με δυο λόγια όλους όσους παρευρέθηκαν αλλά και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα καλοτάξιδο το νέο εγχείρημα!

294 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif