• Κατερίνα Παπασταματίου

Συνάντηση Δημάρχου Αχαρνών με τον αθλητικό σύλλογο Aρτεμις


Με αντιπροσωπεία του αθλητικού συλλόγου Aρτεμις Αχαρνών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός. Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης ο κ. Βρεττός είχε την ευκαιρία να γνωριστεί προσωπικά με μέλη του σωματείου και να ενημερωθεί για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που τους απασχολούν. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην ανδρική ομάδα μπάσκετ, η οποία εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Α’ Κατηγορία ΕΣΚΑ μετά από την τρίτη συνεχόμενη άνοδό της.

Παράλληλα οι άνθρωποι του σωματείου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για τη στήριξη και τη συμπαράσταση που είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν και οι αθλητές του συλλόγου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος τους συνεχάρη για την επιτυχία του συλλόγου και την άνοδο της ομάδας και τόνισε πως «χρέος όλων μας είναι να στηρίζουμε κάθε υγιή προσπάθεια και τους συλλόγους που βρίσκονται δίπλα στα παιδιά, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να ασχοληθούν με τα αθλήματα που αγαπούν».

Το παρών στη συνάντηση από την πλευρά του συλλόγου έδωσαν οι κ. Μάριος Δεσποτάκης, Χρήστος Παλατιανός, Σταύρος Αθανασούλας και Χρήστος Παντελής ενώ παρευρέθηκε ακόμη και ο ειδικός συνεργάτης Δημάρχου κ. Τάσος Κατάρας.

76 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif