• Κατερίνα Παπασταματίου

Τίμησε για πέμπτη συνεχή χρονιά τους πρωτοετείς φοιτητές ο Δήμος Φυλής


Για πέμπτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων η μεγάλη γιορτή της Παιδείας.

Με μια λαμπρή τελετή ο Δήμος Φυλής τίμησε τους  πρωτοετείς φοιτητές που αποφοίτησαν από τα 6 Λύκεια της πόλης  και πέρασαν τις πόρτες της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στις περσινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

285 φοιτητές και φοιτήτριες πήραν από τα χέρια του Δημάρχου Χρήστου Παππού και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων τον τιμητικό έπαινο που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 200 ευρώ.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ευχήθηκε στους νέους φοιτητές καλό πτυχίο και τους προέτρεψε να κυνηγήσουν το όνειρό τους, αλλά να μην ξεχάσουν την πόλη από την οποία ξεκίνησαν. Τέλος τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό τους και πρόσθεσε ότι, σε όσους σπουδάζουν στην επαρχία, η Κοινωνική Υπηρεσία θα τους στέλνει, κάθε μήνα, το φοιτητικό πακέτο με τα είδη που χρειάζονται.

Στο πλαίσιο της τελετής, ο Δήμαρχος, μαζί με το διοργανωτή αναπλ. Δήμαρχο και Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Χατζητρακόσια τίμησαν 4 εξέχοντες συνδημότες μας, οι οποίοι  αποτελούν πρότυπα για τους νέους μας. Πρόκειται για τον αντιστράτηγο εα Γιώργο Λιάκο, τον επίκουρο καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Γιάννη Μπαζιώτη, την Γενική Αρχίατρο Βασιλική Λιόση και το Δημήτρη Σύρμα, Γενικό Διευθυντή  Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών  του Ιατρικού Ομίλου Healthy Care που περιλαμβάνει τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ  ,METROPOLITAN, ΛΗΤΩ κ.τ.λ..

Η τελετή δεν επισκιάστηκε, στο ελάχιστο, από τη γενική διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος που επικράτησε στα Άνω Λιόσια.  Η απονομή συνεχίστηκε απρόσκοπτα και ολοκληρώθηκε κανονικά, χάρη στην ψυχραιμία και τη μεθοδικότητα του Νίκου Χατζητρακόσια και της οργανωτικής ομάδας , αποσπώντας την ευαρέσκεια του Δημάρχου.Με δήλωσή του ο Νίκος Χατζητρακόσιας ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην τελετή. “Ευχαριστώ το Δήμαρχο, τους 4 διακεκριμένους συνδημότες μας, τους συναδέλφους στο Δημοτικό και στα Τοπικά Συμβούλια, τους εκπαιδευτικούς, τους εκπροσώπους του γονεϊκού κινήματος αλλά και τους νέους φοιτητές. Ήταν μια ακόμα λαμπρή γιορτή της εκπαίδευσης, για την οποία είμαστε όλοι περήφανοι”, τόνισε χαρακτηριστικά.  
Ακολουθούν χαρακτηριστικά Videos

https://www.youtube.com/watch?v=BqfJ3sNI-NY

https://www.youtube.com/watch?v=pJBa8A2GeBs

https://www.youtube.com/watch?v=v7kQGkM2-qs

12 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif