• Κατερίνα Παπασταματίου

Τα συλλυπητήρια μηνύματα των πολιτικών για την Ελένη Σαχσανίδου - Την Τρίτη το τελευταίο αντίο!Συλλυπητήρια μηνύματα για τον πρόωρο χαμό της Αντιδημάρχου Ελένης Σαχσανίδου απέστειλαν οι περισσότερες δημοτικές παρατάξεις εκπροσωπούμενες από τους επικεφαλείς τους. Το δυσάρεστο μήνυμα έστειλε πρώτος ο Δημαρχος και επικεφαλης της παράταξης που ανήκε η Ελένα Σαχσανίδου, Σπύρος Βρεττός:« Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Ισότητας & Δημόσιας Υγείας, Ελένη Σαχσανίδου έφυγε από κοντά μας για να ταξιδέψει στην γειτονιά των αγγέλων, έχοντας δώσει με γενναιότητα και αξιοπρέπεια μια μεγάλη αλλά άνιση μάχη. Αποχαιρετούμε με σεβασμό μία εργατική συνάδελφο, μία εξαιρετική μητέρα και κυρίως μία πολύ καλή φίλη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της»

Ακολούθησαν με απόλυτο σεβασμό οι κκ. Βαρελάς Πέτρος, Δαμάσκος Χάρης και Τοπαλλιανίδης Βασίλης:Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΧΑΡΝΩΝ «ΑΧΑΡΝΕΣ ΞΑΝΑ» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της, καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο της εκλεκτής συναδέλφου

ΕΛΕΝΗΣ ΣΑΧΣΑΝΙΔΟΥ.

Πάλεψε με αξιοπρέπεια, γενναιότητα και χαμόγελο.

Μέχρι την τελευταία στιγμή έδωσε με αξεπέραστη γενναιότητα , μια άνιση μάχη.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους της.

Ο Επικεφαλής «Αχαρνές Ξανά»

Πέτρος Βαρελάς


Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης ΔΕΚΑ εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια της ΕΛΕΝΗΣ ΣΑΧΣΑΝΙΔΟΥ. Η Ελένη απεβίωσε, αντιμετωπίζοντας με πολύ δύναμη και πολύ θάρρος την ασθένεια της. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και τους οικείους της . 

Χάρης Δαμάσκος

ΔΕΚΑ – Δημιουργούμε Ένα Καλύτερο Αύριο

Η Λαϊκή Συσπείρωση εκφράζει τη θλίψη της για τον πρόωρο χαμό της Αντιδημάρχου Αχαρνών, Ελένης Σαχσανίδη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.


Την Τρίτη το τελευταίο αντίο

Την Τρίτη 03/12 στις 15:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμος ακολουθία όπου συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ελένη Σαχσανίδου.

Ενώ την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα


238 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif