• Κατερίνα Παπασταματίου

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΙΚΟΥ ΚΑΔΑ: Μεταμορφώνουν & δημιουργούν απ’ το μηδέν ότι έχετε φανταστεί απ’το 1978!


Δραστηριοποιούμαστε στις κατασκευές και μελέτεςακινήτων από το 1978 έχοντας παραδώσει πολυτελείς κατοικίες με έμφαση στην υψηλή αισθητική, την ποιότητα αλλά και την καλύτερη δυνατή διαχείριση των διαθέσιμων οικονομικών πόρων.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει κατασκευές κτιρίων όλων των τύπων όπως μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, εξοχικές κατοικίες και γραφεία. Τα έμπειρα συνεργεία μας μπορούν να φέρουν εις πέρας όλων των ειδών τα έργα.

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και τα πιο αναγνωρισμένα υλικά ώστε να παρέχουμε την απαιτούμενη ασφάλεια και αντισεισμική προστασία.

Είτε πρόκειται για συμβατική, είτε σύμμεικτη, είτε μεταλλική κατασκευή κτιρίου μπορούμε να την αναλάβουμε από τη αρχή μέχρι την παράδοσή της «με το κλειδί στο χέρι». Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν όλα τα ενδιάμεσα στάδια ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας.

Σκοπός μας είναι η παροχή έργων με ιδανική σχέση ποιότητας & τιμής. Γι’ αυτό φροντίζουμε να συνδυάσουμε την καλαίσθητη κατασκευή κτιρίων με αντισεισμική θεώρηση και την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Σήμερα στα κτίρια χρησιμοποιούμε σύγχρονα υλικά και ακολουθούμε νέες επαναστατικές μεθόδους κατασκευής. Σε συνεργασία μαζί σας σχεδιάζουμε το νέο σας κτίσμα με γνώμονα την λειτουργικότητα και τη αισθητική.

Μέσα από την 42ετή πορεία το γραφείο μας διαθέτει στο ενεργητικό του πολλές κατασκευές κτιρίων, μελέτες καθώς και ανακαινίσεις. Υπολογίζουμε όλες τις παραμέτρους και τα δεδομένα ώστε να διαμορφώσουμε την οριστική όψη του κτίσματος βάσει των επιθυμιών σας.

Επιπλέον το κόστος στις κατασκευές κτιρίων παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή των επιμέρους υλικών και τεχνοτροπιών. Γι’ αυτό είμαστε εδώ να σας προτείνουμε λύσεις ανάμεσα από πληθώρα επιλογών που κυκλοφορούν στην αγορά. Έτσι επιτυγχάνουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στα μέτρα και σταθμά του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Εμπιστευτείτε μας για μία μακροχρόνια συνεργασία που θα αφήσει ευχαριστημένους και τις δύο πλευρές. Είμαστε πάντα δίπλα σας πριν, κατά την διάρκεια, και μετά το τέλος των εργασιών για να υποστηρίξουμε τα έργα μας όποτε προκύψει ανάγκη. Ζητήστε μας τώρα τεχνικοοικονομική προσφορά βάσει των αναγκών σας. Το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει και να σας καθοδηγήσει προς όφελος σας!


…………………

ΕΡΓΟ : ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΥΠΟΓΕΙΟΥ & ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Περιοχή:  Ηλιουπολη

Μέγεθος:  100τ.μ

Χρονολογία εργασίας:  2020

Υπηρεσία:  Μελέτη και κατασκευή μονοκατοικιας

Κατάσταση έργου:  Ολοκληρωμένο

Μελέτη και κατασκευή πολυτελούς κατοικίας 100τ.μ., με εξωτερικούς χώρους που συνδυάζουν ένα πολύ ωραίο αισθητικό περιβάλλον για τον χρήστη. Η κατοικίαδημιουργήθηκε από την επέκταση της χαμηλότερήςστάθμης του υπάρχοντος τριώροφου κτιρίου και την ενοποίηση της με τμήμα του ισογείου όλο το σύνολοσυντελεί σε μια μονοκατοικία τύπου μεζονέτας συνόλου 100 τετραγωνικών. Στο εσωτερικό τοποθετήθηκε ξύλινη σκάλα με ιδιαίτερο φωτισμό, ενώ οι διακοσμητικές επενδύσεις με γυψοσανίδα δημιουργούν μία μοναδική ζεστή ατμόσφαιρά στο χώρο.


511 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif