• Κατερίνα Παπασταματίου

Υποστράτηγος κρίθηκε ο συμπολίτης μας Μανώλης ΔασκαλάκηςΈνας δικός μας άνθρωπος, ο Ταξίαρχος και Αστυνομικός Διευθυντης Δυτ. Αττικής Μανώλης Δασκαλάκης προήχθη στις τελευταίες κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε Υποστράτηγος! Μετά από την ιδιαίτερα δύσκολη και ίσως από τις πιο απαιτητικές διευθύνσεις στο λεκανοπέδιο της Αττικής, ο κ Δασκαλάκης αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα σε ένα εξίσου σημαντικό πόστο της ΕΛΑΣ, αυτό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής! Θέση που ευελπιστούμε όλοι πως θα αξιοποιήσει για το καλό όχι μόνο της ευρύτερης περιοχής της Αττικής, αλλά κυρίως για τις Αχαρνές και την Φυλή.

Ο Μανώλης Δασκαλάκης γεννήθηκε, μεγάλωσε και πήγε σχολείο στις Αχαρνές, δεν ξεχνά τις ρίζες του γι’ αυτό και είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών λόγω της κρητικής του καταγωγής.

Έχει διατελέσει ως διοικητής σε διάφορες νευραλγικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας από το 2007 έως και σήμερα. Έχει υπηρετήσει σε υπηρεσίες αστυνομίας τάξης, ασφάλειας, τροχαίας αλλά και σε επιτελικές , και για το λόγο αυτό διαθέτει μία πολύπλευρη εμπειρία. Ενώ φημίζεται για τις πρωτοποριακές του μεθόδους και προσεγγίσεις καταστολής του εγκλήματος. Τελευταία του κίνηση λίγο πριν φύγει από την Διεύθυνση Δυτ. αττικής ήταν η σύσκεψη που πραγματοποίησε όχι με υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά με απλούς πολίτες των πολύπαθων δήμων Αχαρνών, Φυλης και Ασπροπύργου, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων και λύσεων.

1.151 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif