• Κατερίνα Παπασταματίου

18.000 πακέτα ιατρικές μάσκες για όλα τα σχολεία των Αχαρνών έκανε δωρεά η ΜΕΓΑ


Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο προσωπικής υγιεινής στη χώρα μας, 100% Ελληνική βιομηχανία, η ΜΕΓΑ, έχει έδρα της τον Δήμο Αχαρνών. Η ευαισθησία της συγκεκριμένης βιομηχανίας που είναι διαχρονική, πήρε αλκή μια φορά σάρκα και οστά! 18.000 πακέτα με ιατρικές μάσκες δόθηκαν στον δήμο Αχαρνων με σκοπό να διανεμηθούν σε όλους τους μαθητές των σχολείων της πόλης σε διαφορετικά μάλιστα μεγέθη για κάθε ηλικιακή κατηγορία.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο του Δήμου αλλά πριν από αυτό εμείς θα πούμε δημόσια, όπως κάνουμε πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις, ένα δημόσιο ΜΠΡΑΒΟ και ένα μεγάλο Ευχαριστώ από όλους. Η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο ειδικά στις μέρες μας είναι πολύτιμη.


«18.000 ατομικές συσκευασίες με μάσκες για τους μαθητές των Αχαρνών παρέλαβε σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, ο Δήμος Αχαρνών από την εταιρεία Mega Disposables S.A., παρουσία της Αντιδημάρχου Παιδείας, Χριστίνας Κατσανδρή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΕ όπου συμβάλλει και στηρίζει το έργο του Δήμου μας με την προσφορά της με γνώμονα την προάσπιση της υγείας των μικρών δημοτών σε μια δύσκολη περίοδο για τα σχολεία μας.»


449 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif