• Κατερίνα Παπασταματίου

3 χρόνια από την ανακήρυξη του επίτιμου Δημότη Αχαρνών Κύπριου Άριστου Αριστείδου


Πέρασαν 3 χρόνια από την ημέρα εκείνη που ο Δήμος Αχαρνών αναγνώρισε την προσφορά όχι μόνο στον τόπο, αλλά στην παιδεία και κυρίως στην κοινωνία γενικότερα τιμώντας έναν Κύπριο που έκανε σκοπό της ζωής του να δημιουργήσει ένα Νηπιαγωγείο στις ρημαγμένες από τον σεισμό του 1999 Αχαρνές! Ο λόγος για τον Άριστο Αριστείδου, τον Λεμεσιανό Κύπριο που ανακηρύχθηκε τον Μάιο του 2017 Επίτιμος Δημότης Αχαρνών καθώς το 1999, φανερά επηρεασμένος από τις καταστροφικές συνέπειες του φονικού σεισμού στον Δήμο Αχαρνών και με την τότε ιδιότητά του ως Προέδρου στην Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων Λεμεσού Κύπρου, ανέλαβε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση εράνου με σκοπό την ανέγερση του 10ου Νηπιαγωγείου Αχαρνών, που είχε καταρρεύσει. Το 10ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών κατασκευάσθηκε  το 2002, λειτούργησε το 2003 και μέχρι σήμερα έχουν περάσει ήδη 17 γενιές παιδιών από τις Αχαρνές!

Σαν σήμερα λοιπόν θυμόμαστε τον Επίτιμο Δημότη Άριστο Αριστείδου που η ανακήρυξη του το 2017 συνέπεσε με τα γενέθλια του! Σήμερα λοιπόν ο Άριστος Αριστείδου γίνεται 50 ετών αλλά είναι τα πιο ιδιαίτερα γενέθλια γι αυτόν, καθώς ξεπέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας! Να θυμίσουμε πως ενεπλάκη σε ένα θανατηφόρο τροχαίο το περασμένο έτος που λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ζωή! Δεν έχουμε λοιπόν παρά να τον θυμηθούμε και να του ευχηθούμε ολόψυχα Χρόνια Πολλά με υγεία από όλους τους δημότες των Αχαρνών!

Επίσης ευχόμαστε να μιμηθούν κι άλλοι το παράδειγμα του για προσφορά στον συνάνθρωπο αλλά ταυτόχρονα και να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που προσφέρουν!

66 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif