• Κατερίνα Παπασταματίου

Ο Αναστάσιος Σωτηρίου ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με τις φωτογραφίες τους τις Αχαρνές!


Ο Δήμος Αχαρνών έχει συνηθίσει να «γεννά» καλλιτέχνες, είτε στον χώρο της μουσικής, είτε στον χώρο του θεάτρου, οι γηγενείς μας κάνουν υπερήφανους για το έργο τους εδώ και αιώνες. Μια μορφή τέχνης είναι και η φωτογραφία, που ο συμπολίτης μας Αναστάσιος Σωτηρίου έχει καταφέρει να περάσει σε άλλο επίπεδο! Ο Ανάστασης έχει αποδείξει πως μπορεί να μετατρέψει τον φακό του σε μηχανή του χρόνου ειδικά μετά την εξαιρετική έκθεση με τίτλο: Οι Πρωταγωνιστές Μιας Αλλης Εποχής. Η συγκεκριμένη έκθεση που παρουσιάστηκε πρώτα στον δήμο Αχαρνών παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, μετέτρεψε το σήμερα στο χτες μέσα από μια εξαιρετική οπτική με πρωταγωνιστές πρόσωπα του σήμερα σε σκηνές του χτες!

Οι Πρωταγωνιστές Μιας Αλλης Εποχής είχαν την αποδοχή όλων όσων κατάφεραν να την απολαύσουν από κοντά, μετά την Αθήνα και το Μεσολόγγι τώρα θα παρουσιαστεί και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Εμείς από την πλευρά μας συγχαίρουμε τον Αναστάση Σωτηρίου και ευχόμαστε η έκθεση να φτάσει στα πέρατα του κόσμου, καθώς μαζί της μεταφέρετε και κομμάτι της Μενιδιάτικης ιστορίας!


444 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif