• Κατερίνα Παπασταματίου

Μεγάλη δεντροφύτευση στον Κόκκινο Μύλο από την we4all!


Φυτεύτηκαν τα πρώτα 350 από τα 1000 δέντρα που έχει προγραμματιστεί να φυτευτούν στον Κόκκινο Μύλο σήμερα το πρωί από την περιβαλλοντολογική οργάνωση we4all. Η we4all που λειτουργεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής σήμερα πραγματοποίησε το πρώτο στάδιο της δεντροφύτευσης έχοντας στο πλευρό της μικρούς και μεγάλους που έχουν οραματιστεί μια πιο πράσινη πόλη μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου. Στο πλευρό της we4all ήταν «ψυχή τε και σώματι» αφού δεν παρευρέθηκε μόνο ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη, αλλά και ως δημότης και ευαισθητοποιημένη πολίτης, η Ευρώπη Κοσμίδη που έβαλε κι αυτή όχι το λιθαράκι της αλλά τα… δεντράκια της! Την στήριξη τους στη προσπάθεια της we4all έδωσε έμπρακτα ο Δήμος Αχαρνών και η διεύθυνση πρασίνου εκπροσωπούμενη από τον Αντιδήμαρχο κ Νίκο Ξαγοράρη.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της we4all:

“Σήμερα ξεπεράσαμε τα 90.000 δέντρα! Στόχος μας μέχρι το τέλος του χρόνου είναι τα 100.000, κάτι που είχαμε θέσει σαν υπόσχεση στον εαυτό μας και όλους εσάς, τον Αύγουστο, μετά την καταστροφή.

Μαζί μας ήταν η Ευρώπη Κοσμίδη από την Περιφέρεια Αττικής, καθώς η we4all_official λειτουργεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρεια Αττικής!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Αχαρνών και στον Αντιδήμαρχο κύριο Νίκο Ξαγοράρη. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Danaos Shipping και τους ανθρώπους της που ήρθαν σήμερα μαζί μας για ένα απαιτητικό έργο και τα κατάφεραν μια χαρά.

Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για μια νέα χρόνια με παρά πολλές δράσεις, όχι μόνο σε Αττική, αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Stay tuned”51 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif