• Κατερίνα Παπασταματίου

Ο Δήμος Αχαρνών ξεπροβόδισε για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο Ελισάβετ Τελτσίδου & Βούλα Παπαχρήστου


Δυο συνδημότισσες μας η Ελισάβετ Τελτσίδου και η Βούλα Παπαχρήστου για άλλη μια φορά μας κάνουν υπερήφανους καθώς θα συμμετάσχουν στην ύψιστη στιγμή για έναν αθλητή, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!!!

Λίγο πριν αναχωρήσουν η Δημοτική Αρχή Αχαρνών με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό κάλεσε τις δυο αθλήτριες για να τους μεταφέρει τις ευχές όλων των δημοτών.Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δημάρχου:

«Σήμερα με μεγάλη χαρά συναντήθηκα με την Ελισάβετ Τελτσίδου και τη Voula Papachristou, δύο κορίτσια που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας, αλλά και τις Αχαρνές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που αρχίζουν σε λίγες μέρες.

Μαζί με τους Αντιδημάρχους είχαμε την ευκαιρία να τις συγχαρούμε για τα όσα έχουν ήδη πετύχει, αλλά και να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν με υγεία και δύναμη και να έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση.

Χωρίς κόσμο στα γήπεδα, αλλά με τις ευχές όλων μας να τις συντροφεύουν, ελπίζουμε στην επιστροφή τους να έχουμε την ευκαιρία να τις υποδεχτούμε όπως τους αξίζει. Πρεσβεύοντας το αθλητικό πνεύμα, μεταδίδοντας μηνύματα στα μικρά παιδιά και δίνοντας παράδειγμα θέλησης και δύναμης μας έχουν κάνει ήδη υπερήφανους.

👏🏼 Συγχαρητήρια Βούλα, συγχαρητήρια Ελισάβετ, οι σκέψεις μας θα σας ακολουθούν.

🏆 Καλή επιτυχία!

172 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif