• Κατερίνα Παπασταματίου

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ “Λίλιαν Βουδούρη” παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας


Στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ“Το Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη” που πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνης Σακελαροπούλου, βρέθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούςτο πρωί της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου.Ο Δήμαρχος παρακολούθησε μεγάλο μέρος της υπέροχης γιορτής των Παιδιών και τα χειροκρότησε με θέρμη.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Τουρκοχωρίτη που άνοιξε την εκδήλωση με καλωσόρισμα και ομιλία για την δράση και το έργο του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ με νοητική αναπηρία, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την ολόπλευρη στήριξη του Δήμου Φυλής σε όλα τα αιτήματα του Συλλόγου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος.

Τον Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης κι αγαπητός Ιερέας του Πολιούχου Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων π. Τίτος Χρήστου.

Από τον Δήμο Φυλής κοντά στα παιδιά και τους γονείς του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ βρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής Θανάσης Σχίζας και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χασιάς, Διονύσης Βλάχος.

Μετά την όμορφη γιορτή των παιδιών που περιλάμβανε Χριστουγεννιάτικο Θεατρικό Δρώμενο και Χριστουγεννιάτικους Ύμνους από τη Χορωδία του Εργαστηρίου, έγινε ξενάγηση και γνωριμία με τους ωφελούμενους στα Τμήματα του Κέντρου Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία και επίσκεψη στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.

18 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif