• Κατερίνα Παπασταματίου

Εκσυγχρονισμό στον δημοτικό φωτισμό Αχαρνών με LED προανήγγειλε η Ευρώπη Κοσμίδη


Στην ποιοτική και ενεργειακή αναβάθμιση του Δήμου Αχαρνών προχωρά η Περιφέρεια Αττικής μετά και από εισήγηση της Περιφερειακής Συμβούλου, Εντεταλμένης στα τεχνικά έργα και δημότη Αχαρνών Ευρώπης Κοσμίδη. Όπως ανακοίνωσε η ενεργειακή αναβάθμιση του Δήμου Αχαρνών θα έχει συνολικόπροϋπολογισμό ύψους 10.553.657,36 ευρώ και θα περιλαμβάνει τεχνολογία φωτιστικών led και σύστημα τηλεδιαχείρισης όπως συμπεριελήφθηκε στη 2η αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας.

Η κ. Κοσμίδη δήλωσε: “Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω από την πλευρά μου τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη γιατί εισάκουσε την επιθυμία και προεκλογική μου δέσμευση, ο πολύπαθοςΔήμος μας, να φωτιστεί άμεσα, και το έκανε με τον ίδιο ζήλο που το είχε κάνει πρόσφατα πάλι και με τον φωτισμό την Λεωφόρο Κύμης, όπου δεν ήταν καν αρμοδιότητα μας αλλά με το πείσμα μας και την θέληση του την φωτίσαμε ξανά.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε αναδείξει την ανάγκη της αλλαγής των φωτιστικών σωμάτων με νέα τύπου led, σε ολόκληρη την Αττική καθώς αποτελεί ένα ζήτημα υψίστης σημασίας με θετικά αποτελέσματα στον τομέα του εκσυγχρονισμού και κυρίως της ασφάλειας που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο Δήμος μας.

Το επόμενο βήμα πλέον είναι η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Αχαρνών για να προχωρήσει αυτό το έργο τεράστιας σημασίας.”

39 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif