• Κατερίνα Παπασταματίου

Ελένη Λιάκου: Ο ιστορικός χιονιάς δοκίμασε την αντοχή όλων μας!


Η Αντιδήμαρχος Φυλής Ελένη Λιάκου ενημέρωσε τους δημότες για την κατάσταση που επικρατεί στην δημοτική ενότητα Φυλής από το πέρασμα της ΜΗΔΕΙΑΣ. Η αλήθεια είναι πως οι προσπάθειες που κατέβαλε η δημοτική αρχή για να διατηρηθεί το οδικό δίκτυο ανοιχτό με αυτό τον τεράστιο όγκο χιονιού που έπεσε ήταν πραγματικά υπεράνθρωπες και αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων.

Ακολουθεί η δήλωση της κ Λιάκου:

«Ομαλοποιήθηκε πλήρως η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Φυλής, καθώς ανοικτοί είναι οι πλέον όλοι οι δρόμοι στη Δημοτική Ενότητα. Εκχιονιστικά οχήματα και μηχανήματα του Δήμου επιχειρούσαν όλη την ημέρα, ώστε να μη μείνει δρόμος ή στενό κλειστά από χιόνι ή πάγο. Επίσης, από χθες έχουν αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και οι τηλεπικοινωνίες στην περιοχή, από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και της COSMOTE, με την υποβοήθηση οχημάτων του Δήμου. Αύριο Πέμπτη, φορτηγά και άλλα οχήματα θα καθαρίσουν τα πλαϊνά των δρόμων από το χιόνι.

Ο χιονιάς που χαρακτηρίστηκε ως ιστορικός δοκίμασε την αντοχή όλων μας. Όλοι μαζί ως δημοτική αρχή, με πρώτο τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού, ήμασταν παρόντες σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, συχνά υπερβαίνοντας τις δυνάμεις μας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή.

Ελένη Λιάκου

Αντιδήμαρχος Φυλής»

61 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif